Uživajte u svestranosti doma uz Samsung Bespoke ekosustav

Samsung refrigerator

Kad pomislimo na riječ „dom“, javljaju nam se asocijacije onoga što povezujemo s udobnošću i komforom. Dom nosi veliku odgovornost balansiranja između privatnog života i pritiska na radnom mjestu te predstavlja oazu mira i privatnosti koji smo uredili po svojoj mjeri. Uz bok dizajnu, sve češće idu praktičnost, povezanost i jednostavnost. Sve te pojmove uspješno je objedinio Samsung sa svojom Bespoke linijom uređaja koja omogućuje pametnije opcije povezanosti. Proširenje prostora, iskustva i vremena objedinjeno je u doživljaj doma koji je puno više od uobičajenog korištenja kućanskih uređaja.

image

Samsung refrigerator

Ekosustav pametnih uređaja za povezan dom

Elegancija i profinjenost u svakom kutku – lajtmotiv je Samsung uređaja koji zahvaljujući svojim diskretnim i minimalističkim dizajnom u interijer donose dašak francuskog štiha, o čemu najbolje svjedoči Samsung Bespoke hladnjak. Elegantan dizajn ravnog prednjeg dijela dostupan u prepoznatljivim bojama poput nebesko plave, boje lavande, srebrne, bijele, crne, ružičaste, bež i smaragdno zelene odlično se uklapa u različite stilove uređenja, a završni touch od stakla ili čelika dodatna je prednost Flex dizajna. Bespoke hladnjak s francuskim vratima dolazi opremljen najnovijim Samsung inovacijama za pohranu i hlađenje. Beverage Center i dual Auto Ice Maker ukućanima pružaju brz pristup hladnim napitcima dok FlexZone održava namirnice na optimalnoj temperaturi kako bi ostale svježe.

image

Samsung Bespoke

Sinergija tehnoloških proizvoda savršen je opis moderniziranog ekosustava Samsung kućanskih uređaja koji djeluje u okvirima inovativnog pametnog doma i čini svaki prostor futurističkim. Smart Home i SmartThings aplikacije omogućavaju nesmetano povezivanje i usklađivanje više Samsung kućanskih uređaja kako bi stvorili istinski sustav inteligentnog doma. Sofisticirani hladnjaci, televizori, usisavači i perilice okosnica su takvog sistema kojeg obogaćuju svojim naprednim funkcijama. Jedan od takvih proizvoda je Family Hub™ model hladnjaka. On donosi sve prednosti prilagodljivog softvera koji uz pomoć umjetne inteligencije omogućavaju poboljšavanje korisničkog iskustva cijele obitelji.

image

Samsung refrigerator

Brže i jednostavnije uživanje u ukusnim jelima

Ekosustav ne brine samo i sinergiji uređaja, on mora brinuti i o vašem vremenu. Svi koji vole kuhati znaju koliko vremena možemo potrošiti vremena na pripremu ukusnog jela, ali tehnologija ga itekako može skratiti. U tom pogledu svakako će vam se svidjeti Samsung Dual Cook NV7000B pećnica za fleksibilniju pripremu obroka. Zahvaljujući Dual Cook sustavu, u isto vrijeme u svojoj pećnici možete pripremati dva jela u dvije različite zone. Dodatno, da jela ne budu prekomjerno pečena ili suha, tu je Air Sous Vide sustav pečenje koji se brine da toplina u pećnici bude raspoređena ravnomjerno. Tehnologija AI Pro Cooking može prepoznati sastojke, u skladu s njima optimizirati postavke te pratiti hranu dok se kuha, a sve kako bi spriječilo da ona bude previše ili nedovoljno pečena.

A za one brze obroke, ili manje „gastro“ intervencije tu je i elegantna Samsung indukcijska ploča za kuhanje uz koju ćete brzo i jednostavno moći pripremiti što god da poželite. Uz Flex Zone opciju možete biti sigurni da će na vašoj površini za kuhanje biti dovoljno prostora za sve.

image

Samsung refrigerator

Uz ove inovativne proizvode poigrajte se različitim kombinacijama personaliziranih doživljaja pametnog doma i korištenjem AI tehnologije te pretvorite dom u svoje privatno igralište. Iskusite moment nevjerojatne usklađenosti uz Samsung SmartThings Home Life - hub za povezivanje uređaja kombinira kućne usluge i omogućuje korisnicima da prilagode način na koji njihovi uređaji rade zajedno na temelju usluga koje su im potrebne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:11