promo

Veza koja je nedostajala – inovativno rješenje koje štedi vrijeme poduzetnicima i obrtnicima

Odlična pomoć svim obrtnicima i poduzetnicima stiže u obliku RaiConnect usluge za održavanje sastanka s poslovnim bankarom, s bilo koje lokacije.
RBA RaiConnect
 Damir Zizic

Jasno nam je da više ne želite gubiti vrijeme trčeći do banke i na pola puta shvatiti da nemate kod sebe sve papire. Zato je ovo prava vijest za vas. RBA upravo predstavlja novu, inovativnu RaiConnect uslugu, među prvima takvima na našem tržištu. Ukratko, riječ je o brzoj, instant vezi kroz RaiConnect aplikaciju za još jednostavniju komunikaciju s poslovnim bankarom.

U RBA razumiju da su mali poduzetnici zapravo sve, i da nipošto nisu mali. Najteže je biti one-man band. Držati ritam svog poslovanja, ali usput imati sluha i za promociju, administraciju, vođenje troškova, brigu oko financija… Sam svoj majstor i šef i asistent i tajnica. Hrpa poslova, a toliko malo vremena. Zato, ako ste obrtnik ili poduzetnik i ponekad vam se čini da nitko ne misli na vas i vaše potrebe, bez brige. Duboko udahnite, sve je ok. U RBA misle na vas i još važnije - cijene vaše vrijeme. Zato uz novu RaiConnect uslugu čak niti ne morate do banke – banka dolazi k vama. S ovom uslugom ste zapravo u kontaktu s vašim bankarom putem chata ili video poziva, a možete i sigurno slati i primati dokumente. Odlaske u banku više nitko ni ne spominje, a online sastanke održite s bilo koje vaše lokacije.

Mudro je štedjeti svoje vrijeme dok radiš, ne kažu bez veze da je vrijeme novac. A i mudro je imati dobru vezu sa svojim bankarom. Pa zašto onda ne biste? Ako vas zanima kako do RaiConnect usluge, sve do detalja saznat ćete ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:14