Vikend listopadnih cijena, 15% popusta na sve

Pevex promo

PEVEX je svojim kupcima pripremio od 12. do 15. listopada posebnu akciju i na sve cijene, na svim proizvodima koji već nisu sniženi, daje 15% popusta na ostvarenu kupovinu veću od 30 eura. Detalji posebne akcije „Vikend listopadnih cijena“ označeni su na svim prodajnim mjestima PEVEX-a diljem Hrvatske te na pevex.hr.

Prilika je to za nabavku proizvoda za opremanje, uređenje doma, vrta ili hobija. Kupci u PEVEX-u mogu birati više od 65000 proizvoda, a predstojeća akcija prilika je koja će privući mnogobrojne koji ovih dana imaju potrebu za nekim od artikala koji su u ponudi prvog hrvatskog trgovačkog lanca. Popust se ne može ostvariti na duhanske i nikotinske proizvode, usluge, darovne kartice i proizvode koji su na rasprodaji ili akciji.

U nedjelju 15.10. svi prodajni centri PEVEX su otvoreni do 14 sati, a nakon toga akcija i dalje vrijedi do ponoći na webshopu pevex.hr. Popust od 15% kupci mogu ostvariti od 12. do 15. listopada u svih 28 prodajnih centara PEVEX-a diljem Hrvatske te na pevex.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:55