TVORNICA DJEČIJIH OSMJEHA

Vikend opcija: Obiteljski odmor sa all-inclusive ponudom na samo nekoliko sati vožnje od vas

Znate onaj trenutak kada planirate odmor sa djecom sa nekim polu-grčem u stomaku jer … kako se odmor sa klincima može uopće nazvati odmorom? Plus, dok se spakiraju sve igračke za u auto, za u hotel, za bazen, pa playstation, pa hrana za „svaki slučaj“…umor dođe prije nego se krene na putovanje i odmor. …i onda dođete do otkrića – hoteli koji imaju sve, u potpunosti su prilagođeni djeci, a ako zaboravite bočicu za mlijeko prije spavanja, ne brinite se jer i to imaju!

promo 

Tako je Valamar, koji je na glasu kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, prije nekoliko godina u slatkom gradiću Rapcu na istočnoj obali Istre otvorio Girandella Maro Suites 5*. To je specijalizirani hotel za obiteljski odmor, neovisno o tome koliko vam djeca imaju godina.

Ne pričamo tu sada o tome da u hotelu postoji igraonica za djecu.. ne ne, ovo je stvarno ozbiljna priča. Za početak – ovo je all inclusive hotel; što znači da ne brinete o hrani i piću. Uopće – bili na bazenu, u lobbyu ili je vrijeme za ručak. To je u startu prednost i pol ako nas pitate.

image

promo

image

promo

Sgfd.o.o

Osim toga, kada pričamo o sobama zapravo pričamo o apartmanima. Sobe imaju cca 40m2, odvojen je dio za djecu i roditelje i sadržaji su prilagođeni djeci – npr. umivaonik je spušten, utičnice su zaštićene itd.

image

promo

Sgfd.o.o

Ali najvažniji dio je daleko onaj sa ponudom. Podijelili smo je u tri kategorije:

MARO OBITELJSKI ZABAVNI SADRŽAJI

Toliko su toga pripremili da ne znamo odakle krenuti: znači igraonice su prilagođene dobnim skupinama (0-3, 3-7, 7-12) i posebno postoje programi i prostori za tinejdžere (12+). Sve što Vam padne napamet možete probati, igrati ili naučiti (neke stvari uz nadoplatu, ali svejedno) – od PlayStationa i društvenih igra za u sobu, do škole plivanja i mađioničarstva.. Kino, vanjska i unutarnja igrališta i bazeni zvuče kao standardne stvari sada.

image

promo

BAZENI I WELLNESS

Moramo pohvaliti Aqua Maro kompleks unutarnjih i vanjskih grijanih bazena koji su prilagođeni svim uzrastima. Od tobogana, vodenih atrakcija do plitkog bazena sa prskalicama za bebe. Ništa vam ne može faliti! A dok klinci uživaju, vi pobjegnite u spa zonu i opustite se u saunama, whirpoolu ili beauty centru.

image

promo

Sgfd.o.o
image

promo

image

promo

Sgfd.o.o

SPORTOVI I ZABAVA

Svakodnevno se odvija Stay fit program – Aqua, Outdoor, Fitness, Spiritual workout, sportski turniri itd. Osim toga, sve što si možete zamisliti možete i pronaći na V sport pointu – od najma bicikla, tenisa, košarke, odbojke do najma električnih romobila – odaberite što vas najviše veseli.

Osim što se za ovakav hotel možete spakirati u 15 minuta, što ste udaljeni na samo par sati vožnje, tu ćete zaista uživati i odmarati.

image

promo

Odmor za cijelu obitelj, po mjeri vaše djece!

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:38