Više nikada nećete tražiti ključeve – napredni sustav koji otključava umjesto vas

Otvaranje vrata pomoću otisaka prstiju više nije stvar filmova znanstvene fantastike. Otkako postoji pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju, više ne morate tražiti svoje ključeve i brinuti o tome jeste li zaključali ulazna vrata.
Inotherm promo

Koliko ste puta tražili ili izgubili ključeve od ulaznih vrata ili ureda? Je li vam se ikada dogodilo da ste morali potrošiti cijelo bogatstvo na profesionalnog bravara? Kako se to više nikada ne bi dogodilo, imamo rješenje - pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju. Tehnologija koju većina korisnika pametnih telefona koristi u svojim uređajima „preselila“ se na naša ulazna vrata.

image
Inotherm promo

Moć biometrijske tehnologije

Zamislite da je vrata kućanstva moguće otvoriti samo pomoću jednostavnog dodira palca. To je moć biometrijske tehnologije. Ako više ne želite imati brige oko ključeva, ključanica koja radi na otiske prstiju za vas je idealno rješenje.

U usporedbi s običnim i kombiniranim ključanicama te s ključanicama s tipkovnicom ili čitačem kartica, ovakvo otključavanje ima brojne prednosti. Sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju premašuje razinu sigurnosne zaštite, praktičnosti i brzine klasičnih ključanica.

image
Inotherm promo

Siguran i prije svega komforan način ulaska u kuću

INOSMART je Inothermov najsuvremeniji pametni sustav za otključavanje vrat s čitačem otisaka prstiju koji objedinjuje tri načina otvaranja u jednom uređaju. Moguće je otvaranje vrata pomoću čitača otisaka prstiju, numeričkog koda ili pametnog telefona. Svim članovima kućanstva omogućava siguran i prije svega komforan način ulaska u kuću koji otklanja sve brige oko zaboravljenih ili izgubljenih ključeva.

Isto tako, moći ćete zaboraviti pomisli oko toga jeste li uistinu zaključali vrata, za što će se pobrinuti automatsko motorizirano zaključavanje. INOSMART oduševljava i na području praktičnosti jer već u serijskoj proizvodnji omogućava upravljanje LED osvjetljenjem i ima mogućnost nadzora nad pristupom pomoću rasporeda.

image
Inotherm promo

U objekt mogu ući oni kojima ste to omogućili

Dodavanje rasporeda znači da određenoj osobi, npr. čistačici ili susjedu, možete omogućiti ulazak u objekt na točno određeni dan ili sat. Sustav ujedno bilježi i sve pokušaje neovlaštenog ulaska, a njime je moguće upravljati pomoću pametnog telefona.

Vrhunska sigurnost, pouzdanost i brže prepoznavanje

Pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju već u serijskoj proizvodnji ima ugrađeno LED osvjetljenje kojim možete upravljati preko aplikacije na pametnom telefonu. Samo rijetki uređaji konkurenata imaju mogućnost otvaranja pomoću pametnog telefona i upravljanja različitim funkcijama putem aplikacije na mobilnom telefonu.

Određeni modeli imaju i integrirano zvono koje je bežičnom vezom Wi-Fi povezano s unutrašnjom jedinicom. Sustav osigurava jednostavno spajanje bez dodatnih električnih instalacija.

image
Inotherm promo

Sustav koji raste s vama

Mnogi korisnici čitača otisaka prstiju koji obavljaju razne fizičke radove imaju oštećene otiske prstiju, a otisci se i zbog hladnoće ili dugo vremena provedenog u vodi mogu promijeniti, zbog čega ih čitač otisaka, naravno, ne može prepoznati. Za ovakve slučajeve, Inosmart u jednom sustavu omogućava otvaranje pomoću numeričkog koda ili pametnog telefona.

Otisci prstiju se cijelo vrijeme mijenjaju. Nova generacija čitača otisaka prstiju sadrži algoritam za samostalno učenje koji prilikom svake upotrebe prepoznaje promjene koje pamti. INOSMART tako raste s vašim djetetom.

image
Inotherm promo

Sve u jednom

INOSMART u jednom uređaju objedinjuje tri načina otvaranja, automatsku motoriziranu ključanicu, kabelski spoj, upravljačku jedinicu i napajanje.

Cijelim sustavom možete upravljati i nadzirati ga pomoću aplikacije na pametnom telefonu.

Sustav je plod vlastitog razvoja koji po funkcionalnosti, kvaliteti i cijeni nadmašuje sve druge slične proizvode na tržištu.

Ključne prednosti novoga sustava:

• otvaranje vrata pomoću čitača otisaka prstiju, numeričkog koda ili pametnog telefona,

• upravljanje pomoću upravljačke jedinice ili aplikacije na pametnom telefonu,

• u memoriju je moguće pohraniti do 100 otisaka prstiju, 100 numeričkih kodova i 100 pametnih telefona,

• čitanje otisaka prstiju pod kutom od 360 stupnjeva koje je moguće bez obzira na to kako je položen prst,

• automatsko prepoznavanje i pohrana promjena otiska prsta,

• motorizirano automatsko zaključavanje Genius Comfort,

LED osvjetljenje,

• zvono koje je s unutrašnjom jedinicom povezano bežičnom Wi-Fi vezom,

• mogućnost otvaranja na daljinu preko portafona,

• dodatni drugi relej koji omogućava otvaranje pomoćnih ili garažnih vrata,

• vođenje sigurnosnog dnevnika s arhivom posljednjih 150 događaja i

• postavljanje rasporeda za ograničenje pristupa korisnicima i LED osvjetljenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:14