Navucite Solidea Silver Wave

Vrijeme je za obračunavanjem s celulitom!

Čim zatopli i negdje u dubini duše počnemo odbrojavati do ljetnog godišnjeg odmora, sve se češće okrećemo i u zrcalu promatramo posljedice sjedenja i debljanja. Posebno u ovoj ‘korona godini‘ celulita je više, a podjednako stradaju i prednja i stražnja strana bedara i nogu.
promo 

Vrijeme je za otkrivanje tajnog oružja kad je celulit u pitanju, vrijeme je za 'navlačenje' Solidea linije steznika s mikromasažnom trodimenzionalnom tkaninom, koja kombinira inovativne niti i tehnologiju s mekoćom, praktičnošću i elegancijom. SOLIDEA SILVER WAVE tajice u dvije dužine, svestrane su  i nevidljive ispod odjeće i mogu se lako nositi u svim prigodama.

image
promo 

U čemu je tajna?

Posebna patentirana tkanina s trodimenzionalnim valovima aktivira mikrocirkulaciju i pomaže u uklanjanju suvišnih tekućina, regulira tjelesnu temperaturu i pruža, uz svakodnevne prirodne pokrete, učinkovitu masažu. Posebna bakteriostatska vlakna od srebrnih iona kontroliraju razmnožavanje bakterija, sprječavaju neugodne mirise i omogućuju prirodnu transpiraciju kože. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom. 

image
promo 

Kako djeluju ove tajice?

Solidea kompresivne tajice djeluju tako da tkanina u obliku „vala“ stimulira otežanu mikrocirkulaciju zaglađuje kožu te oblikuje noge, trbuh, bokove i bedra.

Ne vjerujete li, čitajte dalje!

Učinkovitost proizvoda Solidea dokazala su rigorozna znanstvena ispitivanja, povjerena uglednim istraživačkim laboratorijima i objavljena u uglednom časopisu "FLEBOLOGIA".

image
promo 

(slika prikazuje rezultate nošenja Silver Wave steznika u periodu od 3 mjeseca-slikano svaka 4 tjedna)

Kliničke studije dokazuju da graduirana kompresija u sinergiji sa SILVER WAVE tehnologijom vizualno smanjuje nakupine celulita i potiče mikrocirkulaciju. 

Kako nositi SILVER WAVE?

Savršeno udoban, ovaj steznik savršen je za hodanje, teretanu, trčanje i svakodnevno nošenje. Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra održavaju kožu čistom, suhom i zdravom.

SILVER WAVE potražite u dva modela:

  • SILVER WAVE SHORT - za tretman kod lokaliziranih nakupina celulita na bokovima i stražnjici, izgled kratkih hlačica.
image
promo 
  • SILVER WAVE CORSARO - za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležanja, izgled tajica
image
promo 

Gdje kupiti?

SILVER WAVE možete kupiti u svim boljim ljekarnama i u samo nekoliko klikova putem Solidea web shopa  https://www.solidea.com.hr/

image
promo 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2021 12:08