promo

Vrijeme je za šivanje!

Singer Hrvatska

Znamo da sigurno imate mnogo upitnika iznad glave, ali smo uvjereni da ćete uz Singer šivaće mašine vrlo brzo prevladati svaki izazov.

Vještina šivanja ima mnogobrojne prednosti. Ne samo da ćete moći razviti svoj jedinstveni stil i sašiti si haljinu kakvu ste oduvijek željeli ali nigdje u dućanima niste mogli pronaći kroj koji bi vam savršeno pristajao, nego ćete i uštedjeti. Šivanje po mjeri je obično vrlo skupo, a dobri krojač i su često i prenatrpani poslom pa svoju željenu haljinu morate dugo čekati… Ne morate više bacati novce na klasična potkraćivanja i sitne prepravke. Sve to i još mnogo više biste mogli sami. Osim toga, šivanjem možete razviti prekrasan hobi koji će vam postati nova najdraža psihoterapija, gdje ćete zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se mašti, a tko zna, možda i krene vaša samostalna karijera kao profesionalnog krojača što može donijeti i zaradu.

Prije samog početka šivanja vrlo je važno odabrati kvalitetan i odgovarajući šivaći stroj na kojem ćete šivati. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i kad ćete krenuti šivati ozbiljnije materijale. Zbog svoje dugogodišnje tradicije koja traje preko 165 godina i kvalitete sa Singer šivaćom mašinom ne možeš pogriješiti. Započnite šivanje uz nevjerojatnu Singer Start 1306 šivaću mašinu.

image
Singer Start 1306

Singer Start 1306 - savršena za početnike i rekreativce!

Ovaj šivaći stroj nudi vam niz praktičnih značajki, s osnovnim i dekorativnim šavovima. Stroj je dizajniran da bude nevjerojatno izdržljiv, s čvrstom metalnom konstrukcijom za teške uvjete rada koji podržava vaše majstorske kreacije! Moći ćete postaviti različite materijale (čak i više slojeva deblje tkanine) ispod stopice i učiniti vaše šavove profesionalnim rezultatima.

Uz kupnju Singer Start 1306 šivače mašine na poklon dobijete i dodatni pribor.

image
Singer Start 1306 dodatni pribor

Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku koja traje od 1.7.2020 do 31.8.2020. jer Singer Start 1306 od sada možete kupiti po sniženoj cijeni od 1.199 kn. Nabaviti ih možete na webshopu Singer Hrvatska i kod ovlaštenih prodavatelja Emmezeta, eKupi, Bazzar.

image
Singer logo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:28