PROMO

Vrijeme je za uživanje - jedeš omiljeni burger i zarađuješ. Gdje? Na Woltu!

Blue week
 Wolt

Dok već razmišljate o još jednom ponedjeljku u nizu i tjednu u kojem će internet gorjeti od raznoraznih ponuda i popusta, odlučili smo vas informirati o najboljoj gastro ponudi u gradu. Nalazimo se u teškim vremenima i smatramo da svatko zaslužuje slastan burger koji će mu barem malo uljepšati nadolazeći radni tjedan!

Svi su već primijetili da Wolt posljednjih mjeseci kontinuirano priprema super ponude. Ovog ponedjeljka, 23. studenog, počinje Blue Week u sklopu kojega čak 40 posto cijene preko 100 burgera vraćaju na vaše Wolt račune u obliku kredita! Ušteđeni novac možete iskoristi za umanjenje sljedeće narudžbe u bilo kojem restoranu na Woltu, trgovinama, slastičarnama i drugim objektima.

A vikend, koji ovoga puta traje duže i uključuje i ponedjeljak 30. studenog, dodatno će vam uljepšati i besplatna dostava na Woltu. I to se ne odnosi samo za restorane - iz velikog broja trgovina na Woltu odaberite sve što vam treba, a za najbržu dostavu će se pobrinuti Woltovi fantastični dostavljači. Ponuda bio&bio trgovina, sjajne stvari iz Lonie i Roto svijeta pića, kao i brojnih drugih, nikada nije bila dostupnija. Uz Wolt, sve vam je uvijek pri ruci.

image
Blue week
Wolt

Na Woltu vas čekaju najbolja ponuda i najveće akcije, uz najbržu dostavu - u najviše pola sata vaša narudžba stiže na vaša vrata. Popis restorana i trgovina je fantastičan - uključuje preko 700 objekata u Hrvatskoj.

Wolt posljednjih mjeseci kontinuirano priprema super ponude. A tako će ostati i u budućnosti - svakog tjedna razveselit će vas tematskim prilagođenim popustima na određeni tip jela. Znajući koliko hrvatski korisnici Wolt aplikacije vole burgere, ovog tjedna Wolt omogućava dodatne zarada kredita i spaja ju s uživanjem u omiljenim burgerima.

Wolt zauzima prvo mjesto u kategorijama Food & Drink u 2020-oj godini, prema aplikacijama koje prate broj preuzimanja. Takav rezultat i ne čudi jer je Wolt aplikacija ponosni vlasnik brojnih nagrada te jedina aplikacija na tržištu nagrađena s prestižnom Apple Editors Choice nagradom za korisničko iskustvo, te najboljim ocjenama - 4,7 na Google Play-u i 4,9 na App Store-u! Izgleda da Hrvati obožavaju Woltati i ne samo dok traje Blue Week!

image
Wolt
Wolt

Burger Week

Posljednjih godina izradi savršenog burgera posvećuje se posebna pažnja. Sastojke i kombinacije majstorskih burgera s posebnom strašću osmišljavaju i pravi chefovi, a u svojoj ponudi ih sada imaju i ekskluzivni restorani.

Ono što je iznenađujuće je to da su burgeri osvojili srca i nepca hrvatske publike. Burgeri su danas jedan od najprodavanijih kategorija hrane i za dlaku su nadmašili starog favorita - pizzu.

image
Wolt
Wolt

Čini se da su dani naručivanja pizze iz kvartovske pizzerije iza nas a raznorazni burgeri od gurmanskih do onih klasičnih, polako ali sigurno rastu u popularnosti.

Smokehouse, Cheese panceta burger, Lars, Dalmoš, Crni ili Gusar?

U Zagrebu vas ovog tjedna u svijet uživanja u najboljoj ponudi vode omiljeni Submarine Burger, Rocket burger, Krojačnica, Lars & Sven, Burger Bar, Kascheta, Mr. Moo i brojni drugi.

Submarine Burger se brine i da Riječani ne ostanu gladni, a u tom cilju im se pridružuju Pivnica Cont, Restaurant Štorija, Harat's Pub, Goonies, The Big Boy i drugi. Osječane će razmaziti Hamburgilla, Pivnica Merlon, Mangiare, Restoran Gurman.

Woltova usluga dostave po super cijeni uvijek vam je pri ruci. Bilo da radite iz ureda ili od kuće ili ste možda na godišnjem, nadolazeći burger tjedan na Woltu ne smijete propustiti. Ako ste više ljubitelj uživanja u večernjim obrocima iz udobnosti vlastitog doma, upalite omiljenu seriju ili film, odaberite burger i priuštite si zasluženi odmor. Neka uživanje počne!

Mandrill’s, Toto's Burger Bar, Papa's American bar - Split, Fabrique fun & bbq pub i Škatula samo su dio popisa restorana u Splitu, a u Zadru Papica, Bistro Hedonist dining & hangout, Švabos Soul food, La Famiglia, kao i puno drugih sjajnih restorana.

Uživajte u top ponudi restorana kojima vjerujete i koje volite. I ne brinite, Wolt iznimno pazi na sigurnost korisnika, restorana s kojima surađuje i njihovih zaposlenika kao i partnera dostavljača. Wolt dostava je beskontaktna što omogućuje maksimalno izbjegavanje kontakta i zaštitu svih uključenih strana. Svakog tjedna potražite novu ponudu na Woltu jer donose vam najbolje specijalitete po posebnim cijenama.

image
Blue week
Wolt
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:06