Wooftop Pawty u OUTGardenu

Ove godine sklopu programa bit će i buvljak na kojemu će izlagati brendovi koji su na bilo koji način povezani s psima.

Titos launch party: Petar Santini

 Petar Santini/

U subotu 11. svibnja održava se humanitarni događaj pod nazivom Wooftop Pawty u OUTGardenu u centru grada na adresi Ilica 16. Bit će to mjesto druženja za pse i njihove vlasnike od 11 do 15 sati na koje posjetitelji mogu doći potpuno besplatno, a uživati u dobroj atmosferi, glazbi, koktelima i edukativnim predavanjima.

Tito’s Vodka je pripremila u suradnji s OUT Gardenom četiri koktela koji će se prodavati po pristupačnim cijenama, a od svakog prodanog koktela donira se 2 eura za udrugu Farmica iz Našica koja se brine o napuštenim životnijima. Vodka For Dog People će napraviti direktnu donaciju na račun udruge Farmica neovisno o prodaji koktela u iznosu od 2.000 eura.

Prošle godine na ranijem izdanju ovog događaja brend je prvi put predstavljen hrvatskoj javnosti. Iako se možda votka i psi čine ne povezivim, Tito‘s votka globalno pomaže životinjama, donira brojnim skloništima i azilima, a ovaj događaj je još jedna prilika za to. Na prošlom izdanju ovog dnevnog partyja bilo je puno laveža pasa, upoznavanja ljudi, slastica, edukacija i zabavnih trenutka.

Ove godine sklopu programa bit će i buvljak na kojemu će izlagati brendovi koji su na bilo koji način povezani s psima. Sudjeluju brand SHelby & Co (brand hipoalergeniih proizvoda za njegu pasa), Furviking (patent češlja za uklanjanje psećih dlaka sa svih tekstila), Purina (hrana za pse) i WowZen Artiwow (dodatak prehrani za pse kod boli, smanjenje pokretljivosti, ozljeda i upala). Svi brandovi koji sudjeluju na buvljaku će omogućiti kod za popust za kupnju putem webshopa.

image

Wooftop Pawty

Hana Buro./

U predavačkom dijelu događaja predstavit će se KOSSP Zagreb (Klub za obuku službenih i sportskih pasa Zagreb) koji će ispričati svoja iskustva u radu sa psima, kako pomoći i olakšati psu prijelaz iz azila u dom te ponešto o kinološkim disciplinama te kako one pomažu u razvijanju karaktera psa. U goste iz kluba dolaze Dina Zastavniković, voditeljica i natjecateljica agility discipline, s iskustvom u disciplinama nosework i trikovi, Suzana Horvat, instruktorica tečajeva poslušnosti s iskustvom u frisbee, nosework i spasioci disciplinama i Leo Brdar, voditelj i natjecatelj rally obedience discipline, s iskustvom u nosework i spasioci disciplinama. Tema o kojoj će predavači govoriti jest "Umoran pas ≠ sretan pas".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 16:44