Zaba info dani: Sve o APN kreditima na jednom mjestu

Zaba promo

Zagrebačka banka organizira info dane na kojima građani iz prve ruke mogu saznati važne i korisne informacije te pogodnosti APN stambenih kredita uz državnu subvenciju.

Radionice će se održati:

- 9. veljače u 17.00 sati u Zagrebu, Matis Absolut Launge, Trg Stjepana Radića 3

- 9. veljače u 17.00 sati u Metkoviću, Hotel Narona, Trg kralja Tomislava 1

- 10. veljače u 16.30 sati u Virovitici, restoran M.F.M., Ferde Rusana 2

- 15. veljače u 17.00 sati u Karlovcu, Trgovačko-ugostiteljska škola, Radićeva 8 i 10

- 16. veljače u 17.30 sati u Zagrebu, Zicer, pav. 12, Avenija Dubrovnik 15

Svi zainteresirani za sudjelovanje na APN info danima prijaviti se mogu slanjem e-mail poruke na kontakte navedene na web-stranici Zagrebačke banke.

Zagrebačka banka isplatila je trećinu svih isplaćenih kredita na tržištu od početka subvencioniranja 2011. godine te na brz i profesionalan način pomaže građanima da dođu do subvencije.

„Klijenti su u središtu našeg poslovanja te im u svakom trenutku želimo biti pouzdana podrška, a osobito prilikom važnih koraka u njihovu životu. Zato smo diljem Hrvatske organizirali APN info dane na kojima građani mogu saznati sve važne informacije o APN stambenim kreditima uz državnu subvenciju, i to iz prve ruke od naših stručnih bankara“, istaknuo je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

Zahtjev za subvenciju mogu podnijeti građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, ne stariji od 45 godina, koji nemaju u vlasništvu stan ili kuću, kao ni njihov bračni/izvanbračni drug ili neformalni životni partner, ili koji u vlasništvu imaju samo jedan stan/kuću koje prodaju radi kupnje većeg stambenog prostora.

Više informacija o APN stambenim kreditima uz državnu subvenciju dostupno je na web-stranici Zagrebačke banke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 22:37