Zajednička inicijativa tvrtke Kärcher i Udruge Merida: Moj spas za mene

promo

Nije tajna da su Hrvati veliki ljubitelji životinja. Dovoljno je prošetati ulicama i bez iznimke ćete sresti ljude koji sa svojim krznenim prijateljima uljepšavaju naše okruženje. No, izreka da je pas obaveza nije bezazlena i zaista uključuje visok stupanj odgovornosti vlasnika da svom psu omogući najbolji mogući život. To uključuje i čišćenje doma kako bi svi ukućani i životinje mogli nesmetano uživati u neograničenim količinama maženja.

image

promo

Oni koji pse imaju, znaju koliki je to izazov. Od prljavštine koju unose sa svojim šapicama u stanove i kuće pa sve do dlaka koje je ponekad teško ignorirati - bez pravog alata nemoguće se uhvatiti u koštac s čišćenjem.

Tvrtka Kärcher mnogima je suputnik u postizanju besprijekorno čistoga doma, a koliko su njihovi uređaji učinkoviti u svim situacijama pokazali su nam u društveno odgovornoj inicijativi u suradnji s udrugom za udomljavanje životinja Merida. Naime, u sklopu akcije "Moj spas za mene" stručnjaci iz Kärchera posjetili su prostore Alfa Canisa gdje su koristili najnoviju tehnologiju na tržištu, svoje visokotlačne čistače, usisavače i parne čistače, kako bi očistili prostore gdje borave životinje koje čekaju na udomljenje.

image

promo

Osim što su psima omogućili higijensko i sigurno okruženje, Kärcher je želio poslati i snažnu poruku podrške udruzi Merida i naporima cijelog tima da pronađu trajne domove za ove divne životinje. Kako bi potaknuli što više ljudi da se odluče na udomljavanje, Kärcher je pripremio vau vau vaučere koji će svim budućim udomiteljima životinja iz ove udruge osigurati 15% popusta na Kärcher uređaje do kraja godine.

Kućni ljubimci, posebno psi, imaju nevjerojatnu sposobnost da ispune naš život radošću, ljubavlju i bezuvjetnom podrškom. Ako upravo razmišljate o proširenju obitelji jednim zaigranim čupavcem, posjetite stranice udruge Merida i pronađite svog novog najboljeg prijatelja. I to sve uz Kärcher uređaje koji će se pobrinuti da ne trošite previše vremena i brige o higijeni i besprijekorno čistom domu.

image

promo

Promocija "Moj spas za mene" trajat će od 1. do 31. srpnja, a na popustu od 20% će se naći pet proizvoda koji su idealni za vlasnike kućnih ljubimaca.

1. Mobilni vanjski čistač OC 3 + Pet. Za nježno čišćenje kućnih ljubimaca: mobilni tlačni čistač Kärcher s litij-ionskom baterijom i spremnikom za vodu.

2. Parni čistač SC 3 EasyFix s podnom mlaznicom EasyFix i uloškom za uklanjanje kamenca, omogućuje neprekidno čišćenje zahvaljujući spremniku za vodu.

3. Usisavač za dubinsko pranje SE 4001, koji se bazira na mokro-suhom usisavaču, postiže vrlo dobre rezultate čišćenja na tekstilnim površinama i tvrdim površinama.

4. Usisavač za mokro i suho usisavanje WD 3 S V-17/4/‪20. Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći.

5. Visokotlačni čistač K 4 Power Control Home & Brush čisti svaku površinu uz odgovarajući tlak.

Više informacija pronađite na službenim stranicama tvrtke Kärcher, www.kaercher.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 12:11