Odmor u zelenoj oazi

Zašto su neke obitelji sretnije od drugih?

Ključ zadovoljstva životom u jednoj je važnoj, ali nerijetko zanemarenoj ‘stavci‘ – kvalitetnom provođenju zajedničkog vremena s obitelji. Odmor u zelenoj oazi i aktivno druženje s klincima prava su terapija u ovoj 2020. koja nam je pokazala manje lijepo lice. Provedite zimske praznike u Termama Tuhelj, uz All inclusive ponudu i boravak dvoje djece gratis
promo 
 Nino Verdnik

Usvajanje zdravog stila života i boljih socijalnih vještina, razvoj pozitivnih životnih vrijednosti kod djece, bolja međusobna povezanost članova obitelji, ali i sposobnost da bez velike drame i 'potresa', rješavaju probleme na koje nailaze, ključne su prednosti obitelji koje kvalitetno provode zajedničko vrijeme. Od svakodnevnih rituala, poput zajedničkog obroka, ali i do putovanja, koja im pružaju važan odmak od rutine i stvaraju uspomene, ono je što čini razliku u percepciji zadovoljstva životom.

Istraživanja kažu kako su obitelji s malom djecom izložene većoj razini obiteljskog stresa, prije svega zbog stalne brige za najmlađe, umora i preopterećenosti obvezama, pa je djeci - upravo u tom razdoblju rane razvojne dobi - potrebno pružiti poticajnu sredinu. Najbolji način za to je – kvalitetno zajedničko vrijeme. Osim toga, ova godina svima nam je priuštila puno stresa i neizvjesnosti; pa su nam – više nego ikada prije – potrebni mir, opuštanje, ugađanje sebi, zabava…

image
promo
image
promo
Ziga Intihar

Za razdoblje od 18. prosinca do 17. siječnja Terme Tuhelj pripremile su obiteljsku ponudu kojoj je teško odoljeti! Provedite nezaboravne zimske praznike već od 504 kune po osobi, uz boravak dvoje djece gratis i zimsku All inclusive ponudu. Naime, obiteljski paket uključuje bogat doručak i ručak te večeru s velikim izborom zagorskih specijaliteta, i – ono čemu će se veseliti i klinci i roditelji - neograničeno uživanje u Vodenom planetu. Ukoliko se obitelj odluči za smještaj u Premium sobi, imat će i mogućnost neograničenog opuštanja u Svijetu sauna, a priču o važnosti kvalitetnog provođenja zajedničkog vremena zaokružit će i poseban dar Terma Tuhelj – obiteljski a la carte izlet. Naime, gosti će moći odabrati žele li besplatno posjetiti Muzej krapinskog pračovjeka, zagrebački ZOO vrt ili Veliki Tabor.

image
promo
image
promo

Kako bi odmor protekao sigurno i udobno, Terme Tuhelj kontinuirano prate epidemiološku situaciju i poduzimaju sve sigurnosne mjere. Stoga ćete u vodenim radostima na 50 metara dugom toboganu i u adrenalinskom Vodenom gradu, brojnim tretmanima SPAeVITA centra, najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj, gastronomskim delicijama, animacijskim programima za djecu… moći uživati potpuno mirni i bezbrižni, baš onako kako ste na kraju ove turbulentne godine i zaslužili.

image
promo

Više na www.terme-tuhelj.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:24