Zašto svi moraju znati za Jeftinije.hr?

Jeftinije.hr početna stranica

U ogromnoj popularizaciji online kupnje i velikom pomaku prema svijetu digitalnih tehnologija, zasigurno ste već čuli za Jeftinije.hr – prva misao prije kupovine. No, koliko bi vas u samo par rečenica znalo objasniti prijateljima, što je Jeftinije.hr zapravo?


Web trgovina?

Ne. Jeftinije.hr nije web trgovina već vodeća platforma za usporednu kupnju u Hrvatskoj koja omogućuje usporedbu proizvoda i nudi sve potrebne informacije za razboritu i informiranu kupnju.

Što to znači? Zar ne možemo proizvode kupiti od vas?

Još bolje! Kod nas na jednom mjestu možete pronaći i usporediti više od 1.100.000 proizvoda iz više od 300 web trgovina. Veliki izbor i pregledne kategorije omogućuju pametnu kupnju i brzi pronalazak najboljih ponuda, štedeći vam pri tome i vrijeme i novac.

Broj web trgovina u Hrvatskoj nezaustavljivo raste, a sve veća ponuda potrošačima otežava online kupnju. A da se ne izgubite u svim ponudama, na Jeftinije.hr na jednom mjestu možete usporediti ponude najistaknutijih web trgovina te pregledati sve pouzdane web trgovine s oznakom CERTIFIED SHOP®. Ova oznaka povjerenja jamči vam da je web trgovina detaljno pregledana od strane ecommerce stručnjaka. Uz to, na portalu Certified Shop možete provjeriti komentare drugih kupaca i tako sebi osigurati sigurnu i pouzdanu kupnju i ugodno iskustvo u odabranoj web trgovini.

Ako ste usput i vlasnik web trgovine, za oznaku povjerenja možete se prijaviti ovdje >>

Kako onda koristiti Jeftinije.hr?

Prvo otvorite našu web stranicu Jeftinije.hr. Za pretraživanje željenog proizvoda možete koristiti tražilicu na vrhu portala ili na popisu kategorija izaberite željenu kategoriju proizvoda, a zatim pregledajte ponudu u kategoriji ili ponudu sličnih proizvoda. Unutar svake kategorije možete iskoristiti filtre uz pomoć kojih ćete definirati točno određene karakteristike željenog proizvoda i tako još brže i lakše pronaći ono što tražite.

Kod svakog proizvoda na Jeftinije.hr desno od slike proizvoda nalazi se popis web trgovina u kojima se proizvod prodaje te pregled cijena u pojedinim trgovinama. Klik na logotip trgovine preusmjerit će vas u izabranu web trgovinu u kojoj ćete moći naručiti proizvod i završiti kupnju.

Kako vam Jeftinije.hr može uštedjeti novac?

Zanima vas kako vam možemo pomoći da za željeni proizvod potrošite točno onoliko koliko ste planirali? Vrlo jednostavno – uz pomoć naše funkcionalnosti Trend cijene.

Na web stranici proizvoda kliknite na Trend cijene u kojem možete provjeriti kako se mijenjala cijena željenog proizvoda u proteklim mjesecima – i tako se uvjeriti – da je kupnja u ovom trenutku zaista najisplativija!

Osim toga, klikom na gumb Obavijesti me kada cijena bude niža i unosom cijene koju ste spremni platiti za proizvod te unosom vaše e-mail adrese osigurali ste se da vas obavijestimo u trenutku kada proizvod postane dostupan po vašoj željenoj cijeni.

Kako vam Jeftinije.hr štedi vrijeme tijekom kupnje?

Iskreno vam preporučujemo da na svom pametnom telefonu instalirate našu Jeftinije.hr aplikaciju jer će vam omogućiti još jednu izuzetno korisnu funkciju.

Vjerojatno i dalje uživate u kupovini u fizičkim trgovinama i proizvode, prije kupnje, volite pogledati uživo. Ponekad ste u velikoj žurbi i ne možete čekati na dostavu već proizvod želite kupiti online i preuzeti ga u najbližoj poslovnici trgovine …

U mobilnoj aplikaciji kod svakog proizvoda s Jeftinije.hr možete kliknuti na Lokacije trgovina i provjeriti u kojoj se vama najbližoj poslovnici nalazi proizvod kojeg želite kupiti. Ako ste već u automobilu, sigurno zaustavite vozilo, potražite i odaberite proizvod, kupite ga, na karti provjerite najbližu trgovinu i odvezite se po proizvod.

Kupnja nikada nije bila jednostavnija, a istovremeno tako pouzdana i razborita, zar ne? Vidimo se na Jeftinije.hr!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:14