Zatrubite u znak proglašenja neovisnosti

RBA gotovinski krediti

Ako se slažete da vlastito prijevozno sredstvo znači slobodu, mi smo složili odličnu ponudu gotovinskog kredita

To što je vrijeme Djeda Mraza već o-ho-ho iza nas, znači nekoliko stvari. Prvo, više ne možemo svoju želju samo zamisliti, ili u pismu napisati, pa će ju netko drugi ostvariti. A drugo, dani su sve duži, sunce je sve uvjerljivije i počinju nas privlačiti daljine i putovanja. Dakle, došao je trenutak kada sami ispunjavamo svoje želje. Došao je trenutak za proglašenje dana neovisnosti i uživanja u osjećaju samostalnosti!

Nema više posuđivanja tatinog dragocjenog wanna be oldtimera ili odrađivanja sestrine duge liste protuusluga zbog posuđenog skutera. Sada želite imati svoje prijevozno sredstvo, u svakom trenutku i potpuno opušteno. A vlastita sredstva će u tome puno pomoći. Kako? Tako lako uz ponudu RBA gotovinskih kredita!

Vaši sljedeći koraci mogu biti oni virtualni, odnosno digitalni, ali i stvarni. Odaberite što vam je lakše. Jednostavno zatražite gotovinski kredit online ili, ako baš silno inzistirate na osunčanom tenu u veljači, prošećite u najbližu RBA poslovnicu. Uvjeti su isti u svakom slučaju. Možete zatražiti gotovinski kredit u iznosu do 40.000 eura, uz fiksnu kamatnu stopu 4,80% (EKS 5,64%)*.

*Za iznos kredita 10.000,00 EUR s rokom otplate 84 mjeseca, uz fiksnu kamatnu stopu 4,80% za klijente Banke mjesečni anuitet iznosi 140,40 EUR. Uz pretpostavku isplate kredita 1.2.2022. i plaćanja interkalarne kamate do 28.2.2022. ona iznosi 35,51 EUR. Kamata za razdoblje otplate kredita je 1.793,60 EUR te je ukupan iznos za plaćanje 12.081,11 EUR. Efektivna kamatna stopa (EKS) je 5,64%. U izračun ukupnog iznosa za plaćanje i EKS-a uključen je trošak osiguranja plaćanja kredita u visini 1,5% iznosa kredita i mjesečna naknada za vođenje računa u visini 9,00 HRK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:47