Zdrava užina za veću produktivnost i bolje performanse

Nutrino Lab voćni snack

Znate li da loša prehrana ne samo da utječe na naše zdravlje, već utječe i na naše performanse i produktivnost na poslu. Prije svega loša prehrana se odražava na nivo energije i koncentraciju što dodatno može izazvati razdražljivost i nestrpljenje. Nažalost danas dosta vremena provodimo u sjedećem položaju i nepravilno se hranimo, što u velikoj mjeri može negativno utjecati na naše zdravlje. Vrijeme je za promjene!

Za dodatnu energiju tokom radnog vremena

Svi znamo da je redovna fizička aktivnost, te tri glavna obroka i dvije užine, kao i da naša prehrana bude balansirana ključ. Ali, to je lakše reći nego učiniti kada većinu dana provodimo na poslu, gdje pored obaveza, sastanaka, konstantnog multitaskinga, nemamo vremena posvetiti se prehrani. Od izuzetnog značaja za funkcioniranje metabolizma je i unos zdrave užine između glavnih obroka. Često smo u potrazi za brzo spremljenim obrokom koji je zdrav i može se lako i brzo konzumirati. Voće uvijek može biti dobar izbor, jer će vam pružiti potreban energetski poticaj tokom dana. Ukoliko želite pravi boost za svoj organizam, uključite par različitih vrsta voća, kao na primjer jabuku, borovnicu, bananu, malinu, kivi ili mango. Voće uvijek možete ubaciti u blender zajedno sa nekim orašastim plodovima ili da ga isjeckati i napraviti voćnu užinu. Svakako ovo zahtjeva dodatno vreme ujutro, kada uspavani ispijate prvu kavu ili šalicu čaja, i spremate se za sve radne obaveze. Dobar način da osigurate unos voća ili povrća u toku radnog dana je da planirate unaprijed i izgradite rutinu.

image

Nutrino Lab voćni snack

Zbog ubrzanog načina života i konstantnog multitaskinga često smo u potrazi za brzo spremljenim obrokom koji je zdrav i koji se lako i brzo konzumira, po mogućnosti u pokretu, ili dok radimo više stvari istovremeno

Ukoliko nemate vremena za pripremu užine bilo prije posla ili u toku dana, predlažemo vam nešto zdravo, ukusno, jednostavno za upotrebu i što će vam uvijek biti na dohvat ruke - Nutrino Lab gotove užine od 100% voća i povrća, bez dodanog šećera, aditiva, glutena i umjetnih boja mogu biti pravi izbor za vas. Zdrave za vaš organizam u raznim voćnim kombinacijama, ali i miksevima raznog voća sa mrkvom, đumbirom, špinatom ili ciklom, Nutrino Lab će postati vaše zadovoljstvo zbog kog nema kajanja. Napravljene od strane stručnog tima tehnologa, koji svojim znanjem i maštom doprinose različitosti ukusa, balansu nutritivnih svojstava i sigurnosti krajnjeg proizvoda, ove voćne zdrave užine su spremne ispratiti sve vaše obaveze.

image

Nutrino Lab voćni snack

Nutrino Lab pouch pakovanje ne samo da sjajno izgleda, već čuva svježinu, miris i hranljive vrijednosti voća i povrća

Voćni snack je u torbi, u ruci, pored kompa, na pauzi i na putu prije i poslije posla – svuda. Bilo da ste na sastanku ili radite na zadacima sa kratkim rokom, Nutrino Lab je uvijek na dohvat ruke. Lake za otvaranje i još lakše za uživanje, potrebno je samo da odvrnete čep, skviZZnete i uživate u jedinstvenim voćnim kombinacijama koje će vam pružiti potrebnu energiju.

Dobra priprema je kao i kod većine stvari u životu ključ zdrave ishrane. Planirajte vaše obroke i kupovinu zdravih namirnica, a možete jednostavno u vašu torbu spakirati Nutrino Lab voćni snack i nema brige, jer znate da ćete unijeti pravu dozu 100% prirodnog voća i povrća. Fantastično pouch pakovanje Nutrino Lab-a čuva svu svježinu, miris i hranjive vrijednosti voća i povrća. Vama samo preostaje da skviZZnete i uživate u užini koja pruža zadovoljstvo zbog kojeg se ne kaješ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:38