Mobia

Žene i tehnika - evo kojih 10 gadgeta trebate ovog ljeta!

Kad je o tehnici i gadgetima riječ žene ih ili obožavaju i ‘u dušu‘ poznaju ili ih koriste na nagovor mlađe populacije ili kolega s posla. Za one koje nisu baš na ti sa svim ‘čudima tehnike‘ Mobia je u sklopu Womens days by modniALMAnah eventa održala odličnu praktičnu radionicu predstavljajući sve supermoći određenih proizvoda približavajući ih baš svima.
promo 
 Foto: Nikola Zoko

Jer ljeto je, putujemo više, stigao je i zasluženi GO pa kako bi sve prošlo bez stresa ne zaboravite ponijeti nešto od testiranih (i ocijenjenih s najboljim ocjenama) Mobia proizvoda:

  • AROMASOUND LILYWOOD difuzor ( najbolje osvježenje za vaš apartman) Ovaj proizvod stvara ugodnu atmosferu zahvaljujući slijedećem: ima dvije funkcije ispuštanja maglica (konstantna maglica ili isprekidana, ima ugrađenu svjetlosnu funkciju (7 svjetlosnih efekata u boji s prigušenim i glatkim načinom rada), i mogućnost puštanja glazbe (preko bluetooth-a). Ovaj proizvod je ujedno i ovlaživač zraka, a ako u njega stavite i nekoliko kapi eteričnog ulja citronele biti će odlična zaštita od komaraca.
  • BUBBLE je osvojio srca žena. To je stolna lampa (gdje možete po želji birati ambijent svjetla ili čak isključiti opciju rasvjete), sat i ono najzanimljivije bežični punjač. Dakle, na ovog ljepotana dovoljno je samo staviti mobitel koji ima ugrađeno bežično punjenje i pričekati da napravi svoje. Ljetujete na mjestu s limitiranom strujom? Ništa zato- Bubble može raditi i na bateriju
image
promo
  • HOCO. AUTO OPREMA PROTREVELLER je 2u1 proizvod i on je privukao pažnju žena koje puno putuju. On je autopunjač s dva utora za punjenje, a uz njega dolaze i slušalice.
  • BIGBEN STATIV/SELFIE ŠTAP BTB Ljubiteljice društvenih mreža znaju koliko su važne dobre fotografije i oprema za fotkanje. Definitivno hit radionice je selfie štap koji ujedno može bit i stativ. Uz to, slikate se ili snimate uz pomoć bluetooth opcije. Dobite danjiski, povežete se preko bluetooth-a i slikanje/snimanje može započeti!
image
promo
Foto: Nikola Zoko
  • ZVUČNIK FRESH 'N REBEL ROCKBOX BOLD M je apsolutni hit u Americi i opisuju ga kao mini bombu! Riječ je o bluetooth zvučniku koji je vodootporan pa ga možete bez problema nositi na plažu ili bazen. Voli pokisnuti, a ne smeta mu ni pokoja pahulja snijega. Dolazi u različitim bojama, a osim što svira on je i power bank (prenosiva baterija) koja će vam uvijek dopuniti mobitel.
image
promo
Foto: Nikola Zoko
  • FRESH 'N REBEL SLUŠALICE CODE ANC svojim su se elegantnim izgledom uklopile u svaku frizuru. Mogu se sklopiti, karakteriziraju ih mekani Jastučići koji se lako održavaju. Imaju ugrađen ANC što omogućava u potpunosti uživanje u slušanju željenog sadržaja, uz uklanjanj vanjskog zvuka.
  • MOB ZVUČNIK FLOATY ima vodonepropusno kućište te zadovoljava IPX67 vodonepropusni standard, čak i ako potpne do jednog metra. Ovaj plutajući zvučnik savršen je za provođenje dana u bazenu ili kadi, uz odabranu glazbenu kulisu. Floaty je V4.5 Bluetooth zvučnik dolazi s integriranim mikrofonom koji ima bežični domet do 10 metara, pa kad je uključen nije potrebno vaditi pametni telefon kako biste odgovorili na poziv. Ostanite dostupni čak i u vodi!
image
promo
Foto: Nikola Zoko
  • IDEAL OF SWEDEN PREKLOPNA MASKA EAGLE BLACK je trenutno najmodernija maskica na tržištu. Unutarnji dio (gdje stavljate mobitel) lako odvajate od prednjeg , jer se na njemu nalazi magnet. Kad vam dosadi preklop lako odvajate i stvarate novi ougled masice.
  • IDEAL OF SWEED PREKLOPNA MASKA MISTY CROCO CLUTCH je torbica koja će na siguran način smjestiti vaš mobitel u svaki total look. Ima dovoljno prostora za kartice i pokoju novčanicu. Kad vas netko nazove, mobitel i unutarnji dio odvojite od torbice i započnete razgovor.
  • VODOOTPORNA TORBICA ZA MOBITEL DIVE – OBASTYLE je vrlo povoljan i učinkovit proizvod za sve ljubiteljice vodenih sportova. Riječ je o univerzalnoj torbici koja je prilagođena za skoro sve veličine mobitela i 100% je sigurna zaštita mobitela čak i ako plivate. I da, želite li nešto fotografirate, mobitel ne trebate vaditi iz futrole. Slika je identična onoj koju snimi mobitel kad nije u torbi.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:45