Zlatna na svjetskom kupu i izvrsna studentica na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj

 Promo

Profesionalni sportaši uz mnoge treninge, putovanja i natjecanja često razmišljaju o svom obrazovanju. Postoje fakulteti koji nude kvalitetan studijski program prilagođen mnogim sportskim obavezama upravo za aktivne i profesionalne sportaše. Christina Zwicker je odličan primjer kako se uspješno usklađuju studijske i sportske obveze.

Christina je studentica prve godine Zagrebačke škole ekonomije i managementa na engleskom jeziku uz to je hrvatska gimnastička reprezentativka, vježbačica na gredi i parteru. Osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom kupu u Szombathely 2020. godine uz mnoga druga postignuća.

image

Christina Zwicker je odličan primjer kako se uspješno usklađuju studijske i sportske obveze.

Promo

“Bavim se gimnastikom od svoje 4. godine. Trenutno sam sportašica prve kategorije HOO-a. Oduvijek sam imala velika očekivanja od sebe, što se pokazalo i kroz sportsku karijeru, ali i kroz dosadašnje obrazovanje. Nakon srednje škole tražila sam fakultet koji mi može omogućiti daljnje aktivno treniranje. Budući da me zanimalo više područja no u budućnosti ipak želim voditi vlastiti posao odlučila sam se za ZŠEM jer smatram da mogu steći dovoljno znanja i iskustva koji će mi u budućnosti biti potrebni. ” - ističe Christina

Preddiplomski studij Zagrebačke škole ekonomije i managementa prilagođen je sportašima koji zbog profesionalnih treninga ne mogu redovno pohađati predavanja. U radu se sustavno koristi e-learning platforma koja pruža odlične preduvjete za kvalitetno obrazovanje te se tako mogu nadoknaditi mogući izostanci s nastave. Sportašima na ovom fakultetu profesori zaista individualno pristupaju.

“Zahvaljujući odličnoj organizaciji na fakultetu uspijevam obavljati i studentske i sportske obaveze bez problema. Profesori su uvijek otvoreni za bilo kakva pitanja, konzultacije ili dogovore, a u slučaju dužeg izostajanja imam mogućnost pratiti predavanja online.” - naglašava Christina

Na ZŠEM-u, poznatom po praćenju svjetskih trendova i postavljanju standarda u visokom obrazovanju u Hrvatskoj, osluškuju potrebe i svojih studenata koji su aktivni sportaši, te su s Hrvatskih olimpijskim odborom sklopili su ugovor o suradnji u polju dual karijere vrhunskih sportaša i uključivanju u zajedničke projekte u području sporta.

Globalna rejting agencija za visokoškolsku naobrazbu sa sjedištem u Parizu EDUNIVERSAL, izabrala je ZŠEM među tri najbolje poslovne škole Euroazije i Bliskog Istoka. Između ostalog, postali su vodeća hrvatska poslovna škola, prva u Hrvatskoj koja je ispunila rigorozne uvjete i dobila AACSB akreditaciju.

Želite li i vi biti dio uspješne priče Zagrebačke škole ekonomije i managementa pogledajte našu ponudu studijskih programa i prijavite se za studij već danas.

Preddiplomski studiji ZŠEM-a - 240 ECTS:

Studiji se izvode na hrvatskom i engleskom jeziku u trajanju od četiri godine, a po završetku se stječe zvanje prvostupnika ekonomije. Upis na studije radi se na temelju prijemnog ispita koji se održava se

17. svibnja, a prijaviti se možete putem internetske stranice ZŠEM-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 01:16