Znamo li što unosimo u organizam?

STOP TOKSINIMA: ZEOTEX je pravi čuvar svakog kućanstva.
 ZEOTEX

DETOX organizma je danas sve popularniji, no ono što je još važnije je kontinuirana briga i svjesnost onoga što svakodnevno unosimo u organizam. U posljednjih 10 godina unos teških metala porastao je za čak 30%! Možemo li biti sigurni da voće i povrće koje kupujemo je uistinu zdravo za nas?

Sve više analiza pokazuje kako je upotreba pesticida sve češća, a redovitim konzumiranjem tretiranih namirnica gomila se njihov štetni utjecaj u organizmu te tako negativno djeluje na ljudsko zdravlje. Posebno osjetljivu skupinu čine djeca na čiji rastući organizam štetne tvari iz pesticida imaju mnogo snažniji učinak. Uz to, kako piše HAPIH, gotovo svi pesticidi svrstani su u određenu skupinu otrova, od kojih su mnogi dokazano kancerogeni i toksični i iako se primarno koriste za suzbijanje nametnika i štetočina na biljkama, nesumnjivo je da imaju utjecaj i na čovjeka.

Svi znamo o važnosti pranja voća i povrća prije konzumacije, no prema podacima EWG-a, na više od 65% vodom opranih namirnica ostaju štetne kemijske tvari i razne vrste toksina koji mogu izazvati niz zdravstvenih problema, stanja i alergija. Upravo zbog toga, pravo je vrijeme da upoznate ZEOTEX premium zeolit – jedan od najsnažnijih detox minerala 21. stoljeća.

image
ZEOTEX

Zašto je ZEOTEX neophodan za svako kućanstvo?

ZEOTEX je 100 % prirodan, ultra fini mikronizirani mineral zeolit koji će u svoj kavez, što mu je slikovito i stvarna struktura, povući toksine, pesticide, kancerogene tvari, organske otrove i teške metale te tako pravilno očistiti namirnice od svih štetnih tvari prije ulaska u organizam. Njegova primjena je vrlo laka, jer sve što trebate je dodati mjericu ZEOTEX-a u vodu u kojoj perete voće i povrće, ostaviti da u otopini vode i zeolita odstoje 20 minuta te potom isprati. Tim jednostavnim korakom uklonit ćete ostatke pesticida i svih štetnih tvari s namirnica te na prirodan i siguran način zaštititi zdravlje sebe i svojih najmilijih.

image
ZEOTEX

Da u djelotvornost ZEOTEX-a nema sumnje, dokazuju provedena istraživanja na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku gdje je dokazana njegova snažna učinkovitost u detoksikaciji. Dobiveni rezultati istraživanja i dokazano smanjenje toksičnih elemenata, u potpunosti opravdavaju njegov naziv „čuvar svakog kućanstva“.

image
ZEOTEX

Neka vam prioritet, bude snažan imunitet, sa ZEOTEX-om budite korak naprijed u prevenciji svog zdravlja! Osim za detox hrane, ovaj proizvod možete koristiti i za njegu lica, kose i vlasišta, dentalnu higijenu i/ili kao zdrav dodatak kupkama.

ZEOTEX proizvode možete kupiti na zeotex.hr kao i pročitati sve informacije o primjenama, a dostupan je i u DM prodavaonicama diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:23