PROMO

ZOONO - nanotehnološko čudo za dulju, sigurniju i učinkovitiju zaštitu od mikroba

Cijeli svijet željno iščekuje proizvodnju cjepiva protiv Covida-19 što će najaviti kraj pandemije koja je dobrim dijelom zaustavila svijet i promijenila ga.
Zoono

Cijeli svijet željno iščekuje proizvodnju cjepiva protiv Covida-19 što će najaviti kraj pandemije koja je dobrim dijelom zaustavila svijet i promijenila ga. Ono što su nekada bili glumci, pjevačice i sportaši, danas su znanstvenici i liječnici. Međutim, do kraja „novog normalnog“, svi se slažu, preostaje još podosta vremena. I ne samo to, znanstvena zajednica složna je da više nikada neće biti moguće posve zanemariti antimikrobnu zaštitu i prepustiti se lažnoj sigurnosti.

Znanost je zaslužna i za Zoono, rješenje koje omogućuje da vaša koža samo jednim nanošenjem bude zaštićena do čak 24 sata, a površine i do 30 dana. Ne čudi da su mnogi pojedinci, ali i tvrtke koje žele zaštititi klijente i zaposlenike, već kupile ili pokazale interes za Zoono kao inovativno rješenje nanotehnološkog štita protiv bakterija, virusa, gljivica, algi i plijesni. Ovaj oblik antimikrobne zaštite uspješno otklanja stalnu opasnost rekontaminacije.

Naime, iako su nam neugodni mirisi alkohola ili drugih kemikalija koje ovih dana stalno osjetimo u zraku brzo ušli u naviku, najčešće korišteni dezinficijensi nažalost ne znače dugotrajnu zaštitu. Učinak tradicionalnih dezinficijensa je kratkotrajan pa vrlo brzo nakon njihovog nanošenja antimikrobnog djelovanja više nema. Uz primjenu Zoono sredstava zaštita je dugotrajna, dovoljno je da svako jutro zaštitite ruke i bit ćete sigurni čitavog dana, što je potvrdilo na stotine nezavisnih testiranja širom svijeta.

Uz to, tradicionalni dezinficijensi zbog sadržaja alkohola na koži imaju isušujući učinak. Koža zbog toga lakše puca i gubi se njezina uloga fiziološke barijere pa je veća mogućnost infekcije. Ovo je posebno velik problem zimi kad je koža već isušena zbog hladnoće. Nasuprot tome, zbog svog jedinstvenog sastava, Zoono ne uzrokuje iritaciju i isušivanje pa ovakve probleme neće uzrokovati ni na najosjetljivijoj koži.

Umjesto nadražujućih kemikalija, alkohola i raznih primjesa, Zoono koristi pročišćenu, deioniziranu vodu, a djelatna tvar je kvaterna amonijeva sol, uobičajeni antimikrobni agens kakav se nalazi čak i u vašoj pasti za zube, proizvodima za kontakte leće ili sapunima. Zoono fizički uklanja mikroorganizme pomoću nanotehnološke barijere mikroskopskih iglica, stoga ne uzrokuje privikavanje patogena na proizvod kao dezinficijensi koji se mahom koriste, niti pogoduje stvaranju superbakterija. Formula je sigurna pa Zoono možete koristiti i na dječjoj koži i kućnim ljubimcima. Dermatološki je testirana te ne dovodi ni do kakvih iritacija kao mnoga druga sredstva.

Zaštitite sebe i svoje bližnje, svoj dom ili poslovni prostor, učinite sigurnim svakodnevno putovanje u školu i na posao, potražite Zoono u ljekarnama ili ljekarničkim webshopovima. Pogodan je za primjenu u svim prostorima, od vrtića, domova umirovljenika, u industriji, trgovini, ugostiteljstvu, turističkim objektima i naravno, vašem domu. Za veća pakiranja tvrtke i pravni subjekti mogu se obratiti direktno Zoono Pharmu, a sve detaljnije informacije saznajte na adresi www.zoono.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:09