Zubni implantati mijenjaju život na bolje. Riješite problem bezubosti trajno i uspješno u klinici Ortoimplant Dental Spa

Muči li Vas bezubost? Žulja Vas proteza i želite joj reći zbogom jednom zauvijek? Želite uživati u svim okusima i teksturama hrane, ali Vas bezubost i klimava proteza sprječavaju u tom? Rješenje postoji u Ortoimplant Dental SPA klinici. Rješenje koje je dugotrajno, visoko funkcionalno i estetski privlačno. Bez obzira nedostaje li Vam čitav zubni niz ili samo jedan zub, za Vas će pronaći zubne implantate koji najbolje rješavaju Vaš neugodan problem.
 Ortoimplant Dental Spa 

Što su zubni implantati?

Najlakše ih je opisati kao umjetni korijen koji mijenja prirodni korijen zuba. Riječ je o biokompatibilnim titanskim umecima koji se vežu s kosti, a kirurškim se postupkom ugrađuju u kost gornje ili donje čeljusti. Ovo svojstvo omogućava implantatu da u potpunosti sraste s kosti i ponaša se kao njezin sastavni dio. Na jedan ili više implantata se dalje postavlja krunica ili most, a Vi ćete opet imati osjećaj i funkciju prirodnih zuba. Implantati štite Vaše zdrave zube, pomlađuju Vaš izgled te osiguravaju prijeko potrebnu strukturu Vašem licu. Održavanje oralne higijene nakon implantološkog zahvata je identično održavanju higijene prirodnih zuba. Proteze su stvar prošlosti, a sramežljivom skrivanju osmijeha ili izbjegavanju pogleda sugovornika je kraj.

Zubni implantati su dugotrajno rješenje koje podiže kvalitetu života, pristaju svima bez obzira na dob, vraćaju funkciju, ali i samopouzdanje. U klinici Ortoimplant Dental Spa koriste se najnaprednije implantološke metode i izvode se protetski radovi prema najvišem standardu, što jamči najbolju kvalitetu, ali i estetsku savršenost. Tim vrhunskih stručnjaka klinike Ortoimplant Dental Spa radi za Vas pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša, a Vaša ugoda i zdravlje su im prioritet. O vrhunskoj vještini i stručnosti svjedoči više od 500 implantoloških zahvata na godinu te više od ukupno 1000 obavljenih All-on-4 i Zygoma All-on-4 kirurških zahvata u dosadašnjem rješavanju bezubosti.

image
Ortoimplant Dental Spa

Metode rješavanja bezubosti za svakoga

All-on-4

All-on-4 je inovativna metoda koja omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. All-on-4 je sustav brzog rješenja pri kojemu se u gornju ili u donju bezubu čeljust ugrađuju četiri implantata koji nose digitalno dizajnirani zubni niz. Operativni zahvati se izvode prema najsuvremenijem terapijskom konceptu. Prednja dva implantata postavljaju se ravno, dok se stražnji implantati ugrađuju pod kutom od 45 stupnjeva. Time se uklanja potreba za dugotrajnim postupcima augmentacije kosti i podizanja sinusa, što čini tretman bržim, lakšim i uspješnijim za pacijenta.

Pacijent odmah nakon operacije dobiva prototip zuba kao privremeno funkcionalno i estetsko ugodno rješenje - što znači da iz stomatološke ordinacije izlazite s novim osmijehom. Trajno protetsko rješenje stiže za dva mjeseca.

Važno je i spomenuti da se ova metoda može provesti i u pacijenata koji boluju od dijabetesa, osteoporoze ili neke druge sistemske bolesti koju možemo kondicionirati prije sam terapije te pacijenta dovesti u stanje uravnoteženog zdravlja.

image
All-on-4

Zygoma All-on-4

Pojedini pacijenti pate od nedostatka gornje čeljusne kosti. Taj problem se rješavao dugotrajnim i ponekad neugodnim procesom augmentacije (nadogradnje) kosti. Danas više nema potrebe za nadogradnjom kosti zahvaljujući tehnologiji Zygoma All-on-4. Ova revolucionarna metoda uspješno rješava bezubost gornje čeljusti jer se ovi revolucionarni implantati ugrađuju izravno u jagodične (zigomatične) kosti koje osiguravaju dovoljnu količinu potpore.

Dr. Zdenko Trampuš je u svoju svakodnevnu kliničku praksu uveo još jedan novitet – pterigoidne implantate. Pterigoidna kost još je jedna pozicija koju koristimo u naprednoj implantologiji kao sidrište implantata u slučajevima atrofične gornje čeljusne kosti. Ova metoda iskorištava kost baze lubanje bez potrebe da se pacijent nepotrebno izlaže dugotrajnom procesu nadogradnje kosti.

Koja opcija je idealna za Vas?

Dr. Zdenko Trampuš pregledat će Vas i savjetovati Vam idealnu opciju terapijskog rješenja za Vaš konkretan slučaj. Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni, a uključuju snimanja RTG ortopantomogramom i CBCT, interpretaciju istih te individualni prijedlog terapije. Nakon obavljenog kliničkog pregleda usne šupljine i analize, dr. Zdenko Trampuš prezentirat će Vam plan terapije koja je potpuno neobvezujućeg karaktera.

Na prvi, besplatni pregled, naručite sebe ili svoje bližnje na brojeve telefona +385 99 4803 700, +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Jeste li znali da posjet stomatologu može biti i opuštajuće iskustvo? Može - uz jedinstveni Dental Spa koncept!

Stomatologe se inače ne povezuje s wellnessom i opuštanjem, ali uz Dental Spa koncept je i ta vizija postala stvarnost.

Klinika Ortoimplant Dental Spa nudi i relaksirajuća spa-iskustva kako biste bili opušteniji prilikom pripreme za stomatološki tretman te kako biste se brže oporavili nakon istog. Svaki operativni stomatološki tretman počinje limfnom drenažom koja će Vam pomoći da se brzo vratite svojim dnevnim obvezama i svakodnevnom životu. Zašto limfna drenaža? Ona ublažava simptome natečenog tkiva, bol, tjeskobu i stres, a poboljšava cirkulaciju i, najvažnije, opušta Vas.

Nakon zahvata ćete biti podvrgnuti jedinstvenoj terapiji kisikom i biomagnetnoj rezonanciji. Tim metodama se jača imunitet i povećava se opskrbljenost stanica kisikom čime se ubrzava oporavak čak do osam puta.

Dental Spa koncept je ovdje kako bi Vam čitavo iskustvo bilo ugodno i sigurno ćete ovakav pristup pamtiti do kraja života. Manje boli, više zadovoljstva.

Nemojte čekati…

U klinici Ortoimplant Dental SPA, uz tim vrhunskih liječnika i najnapredniju tehnologiju, dostupno Vam je sve na jednome mjestu! Kompleksne rekonstrukcije i funkcijske terapije, endodoncija, implantološki i kirurški zahvati, ortodoncija, estetski zahvati i protetika, uz cjelokupnu RTG-dijagnostiku, a tu je i zubotehnički laboratorij.

Zakoračite u svoju nasmijanu budućnost odmah!

Naručite se na besplatan pregled na brojeve telefona +385 99 4803 700, +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:37