Zvjezdane slastice 7STARS pričaju divnu priču o ženskoj snazi

Marija Čulo, 7STARS
 SPAR

Ručno rađene slastice domaćeg brenda 7STARS osmislila je Marija Čulo, mlada poduzetnica iz Vinkovaca, sa željom da modernim obiteljima koje žive ubrzanim životnim tempom omogući da pri ruci uvijek imaju spreman ukusan desert. Šest mjeseci posvetila je traženju idealnih receptura, pronalasku i opremanju prostora i zapošljavanju sedam žena.

U konačnici, kreirano je i sedam posebnih, originalnih slatkih proizvoda: čoko torta s okusom čokolade i voćna torta s okusom šumskog voća, voćne tortice s okusom maline i ananasa, čoko tortice, deserti s okusom čokolade i okusom lješnjaka i čokolade, zatim čoko bombice, kokos bombice s okusom kokosa i šumskog voća te lješnjak kuglice, desert s keksom i okusom čokolade - sve redom slastice raskošnog okusa. Svaki sastojak i dodatak precizno su birani, biskvit je pažljivo rezan i svaki ukras s ljubavlju dodan, zbog čega je već na prvu jasno da će se svatko tko proba ove slatke proizvode u njih zaljubiti na prvi pogled.

image
7STARS
SPAR

7STARS slastice toliko su se svidjele kupcima da je Marija otvorila i dvije trgovine, po jednu u Vinkovcima i u Puli, ali je probleme donijela pandemijska 2020. Kako su u tim okolnostima privremeno zatvoreni restorani i hoteli, najveći kupci ovih slastica, opstanak njenog poslovanja doveden je u pitanje. Već gotovo pred odustajanjem, u prijavi na društveno odgovorni projekt "Startaj Hrvatska" Marija je prepoznala novu priliku da svoje poslovanje podigne na višu razinu, 7STARS deserte ponudi još širem tržištu i time sebi i zaposlenicama osigura plaću.

image
7STARS
SPAR

Projekt "Startaj Hrvatska" pokrenuli su SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. No plasman na police podrazumijeva i besprijekorne procese, HACCP sustav, poznavanje terminologije, poznavanje EAN-13 koda i još puno toga. Uz podršku stručnog tima kompanije SPAR Hrvatska te potporu obitelji, u tome je i uspjela. Sudjelovanje u projektu "Startaj Hrvatska" Mariji je, kako je navela, dalo novi vjetar u leđa, a iz kompanije SPAR Hrvatska su naručili 7000 komada slatkih proizvoda 7STARS.

image
7STARS
SPAR

7STARS ručno rađeni deserti mogu se pronaći u posebnim frižiderima Startaj Hrvatska u svim INTERSPAR hipermarketima te redovnim pozicijama u frižiderima odabranih SPAR supermarketa diljem Hrvatske.

image
7STARS
SPAR

Uz Mariju Čulo, još je sedmero kandidata dobilo jedinstvenu priliku za ostvarenje svojih poduzetničkih snova kroz projekt “Startaj Hrvatska“. Njihove životne i poduzetničke priče gledatelji mogu pratiti u dinamičnim emisijama subotom u 18.15 na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 00:06