PIJERO

18-godišnji Korčulanin oduševio Huljića: ‘Nedostajao mi je upravo takav pjevač jer netko s kim zarađujem ne pjeva to‘

Spot je snimio u posebnom odijelu koje pripada njegovom krsnom kumu, legendarnom glazbeniku Vinku Coci

Petar Šegetin Pijero

 Promo/

Tonči Huljić predstavlja buduću zvijezdu, Petra Šegedina umjetničkog imena Pijero. 18-godišnji Korčulanin, kojeg je televizijska publika upoznala u RTL-ovom ‘Superstaru‘, oduševio je Huljića svojim specifičnim izborom glazbe koju pjeva, te mu je Tonči sada, na stihove Vjekoslave Huljić, napisao pjesmu ‘Da mi malo sriće stigne‘.

- Nedostajao mi je upravo takav pjevač jer netko s kim zarađujem ne pjeva taj profil pjesama staro dalmatinskog zvuka koji ja jako volim. Ova pjesma zvuči kao starinska, no s vremenom postaje bezvremenska - kaže Huljić i dodaje kako je Pijero mlad čovjek stare duše koji ga je inspirirao da mu napiše pjesmu za koju je u Splitu snimljen i video-spot.

- Moje srce još ne vjeruje da je sve ovo istinito, a velika je čast surađivati s Tončijem. Nekako mi je cilj da svojim pjesmama pokažem mladosti da ne mora sve biti novi zvuk, nego da postoje lijepe pjesme koje se mogu okarakterizirati kao starinske, a da imaju svoju dušu i da se na njih može i zaplesati - kaže Pijero, koji je spot snimio u posebnom odijelu koje pripada njegovom krsnom kumu, legendarnom glazbeniku Vinku Coci.

image

Petar Šegetin Pijero

Promo/

- Želio sam odjenuti nešto posebno za ovu meni veliku priliku i važan dan, i velika je čast što mogu nositi odijelo mog kuma Vinka. Odijelo mi je dala njegova supruga Janja, bila je vrlo emotivna i rekla mi da u meni vidi njega u mojim godinama - govori Pijero, dok Huljić najavljuje i duet s Pijerom u sklopu projekta Madre Badessa.

image

Petar Šegetin Pijero

Promo/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:20