DETALJI RAZVODA

‘A ‘ko je Peco?‘: Otkrivamo tko je tko u ‘ljubavnom trokutu‘ koji ovih dana intrigira javnost

Domaća javnost ne prestaje brujati o ovom razvodu, a pitanja se samo nižu - od toga tko je nova žena pa do toga - tko je Peco

Irena Pecotić, Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik

 Cropix/Facebook

Marko Pecotić Peco, splitski pjevač i zabavljač, član Četiri tenora, bivši član klape Iskon, koji već neko vrijeme gradi svoju solo karijeru s bendom nastupajući na vjenčanjima i drugim raznim eventima, priznao je prije tri dana Slobodnoj Dalmaciji da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka i da je u pitanju nova osoba i ljubav. Od tada domaća javnost ne prestaje brujati o toj temi, a pitanja se samo nižu - od toga tko je tajanstvena nova žena (koju je Peco u međuvremenu otkrio) pa do toga - tko je Peco.

Pa krenimo redom.

Tko je Marko Pecotić Peco?

Splitski pjevač bivši je član klape Iskon, a godinama gradi solo karijeru. Sa svojim bendom i pratećim vokalom Silvijom Dvornik nastupa na vjenčanjima i drugim raznim događanjima, a čini se da se tijekom tih nastupa rodila i nova ljubav. Naime, upravo je bliska suradnica Pecina nova ljubav. Marko je javnosti postao poznat 2011. godine kada je otpjevao naslovnu numeru ‘Larinog izbora‘, popularne sapunice u kojoj je glavnu ulogu tumačila Doris Pinčić.

image

Koncert Marka Pecotića Pece na Peristilu povodom Svjetskog dana glazbe.

Sasa Buric/Cropix

Tko je Silvia Dvornik?

Silvia Dvornik sestra je poznate splitske fotografkinje Sonje Dvornik, inače velike Severinine prijateljice, koja je donedavno radila kao modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, no u koroni je, kako doznajemo, ostala bez tog posla. Nakon toga posvetila se glazbenoj karijeri pa je s Markom Pecotićem Pecom često nastupala po našoj obali, ali i unutrašnjosti, a najčešće nastupaju na vjenčanjima, feštama i drugim događanjima.

Ovog je ljeta tijekom jednog takvog nastupa viđena kako mu sjedi u krilu pa su počele sumnje u njihov odnos. Silvia je svojedobno radila kao prateći vokal grupe Viva, no danas nastupa samo s Pecom.

Domaći mediji raspisali su se da su Silvia i Irena, uskoro bivša Pecina supruga, bile u jako dobrim odnosima, a na društvenim mrežama Irene Pecotić mogu se vidjeti čak i njihove zajedničke fotografije. Tako su jednom prilikom, prije dvije godine, zajedno navijale i pozirale s transparentom ‘Run, Peco, run‘.

Silvia je također u braku te je od svog partnera zatražila razvod zbog ljubavi prema Peci. Zanimljivo je da su se ranije njih četvero zajedno družili i izlazili u splitske restorane.

image

Silvia Dvornik sa suprugom

Facebook/Silvia Dvornik

Silvia je ranije također lajkala i komentirala Irenine fotografije sa suprugom, ali je u međuvremenu, zbog pritiska javnosti, izbrisala svoje profile na društvenim mrežama. No, mnogima nije promaknulo da su ona i Peco zajedno odlazili na nastupe, fotografirali se i snimali videe, a Silvia se čak i pojavila u njegovu spotu za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘, koju je navodno posvetio supruzi Ireni.

image

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik

Facebook/Silvia Dvornik

Tko je Irena Pecotić?

Irena Pecotić, po struci magistra farmacije, preko noći je postala, ni kriva ni dužna, tema trač rubrika i ime koje sada zna cijela Hrvatska. Za razliku od svog uskoro bivšeg supruga i njegove nove odabranice, Irena i dalje ima otvoren javni profil na Instagramu na kojem je aktivna. Tako je danas podijelila priču u kojoj se nalazi fotografija buketa uz poruku: ‘Ti si anđeo koji sija. Nemoj to zaboraviti. Volim te, Luce.‘

image

Buket Irene Pecotić

Instagram/Irena Pecotić

Marko i Irena upoznali su se na probama zbora u crkvi i odmah zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine. Pecotić je prošle godine objavio spomenuti spot za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘ u kojem se pojavljuje i Irena, odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. U tom se spotu pojavila i sadašnja djevojka Silvia Dvornik.

"Ideja za spot došla je od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina", ispričao je tada pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

image

Marko Pecotić Peco i supruga Irena

Niksa Stipanicev/Cropix

No, u međuvremenu se plam stare ljubavi ugasio, a nova se rasplamsala. Kako Slobodna Dalmacija doznaje od bliskih osoba obitelji Pecotić, Irena je ostala šokirana suprugovim priznanjem iako je on ranije tvrdio da je dobro prihvatila tu vijest i da su ‘doma okej, cijeli tjedan je kod kuće i priča s djecom i komentira‘.

Viješću o razvodu šokirana je i njegova, inače tradicionalna obitelj, naklonjena vjeri. Nikako se, piše Slobodna Dalmacija, ne mire stime da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama. Nimalo ne odobravaju njegove postupke i Ireni daju punu podršku, a otkako je vijest o razvodu izašla u javnost, Pecotićeva majka je u suzama. Obitelj se također boji da bi ovo priznanje moglo naštetiti Marku Pecotiću Peci i glede njegove pjevačke karijere te da više neće imati puno nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:57