HTV-OVA EMISIJA

Aco Stanković najavio ‘Nedjeljom u 3‘ pa šokirao gledatelje: Doznajemo o čemu se radi

‘Pojašnjenje‘ urednika i voditelja: ‘Od 15. svibnja. Uskoro opširnije‘, samo je dodatno zbunilo televizijske gledatelje

Aleksandar Stanković, televizijski voditelj emisije Nedjeljom u 2

 Darko Tomas/cropix

'Nedjeljom u 3' od danas stoji na društvenim mrežama popularne HTV-ove emisije 'Nedjeljom u 2'. 'Pojašnjenje' urednika i voditelja Aleksandra Stankovića koji je uz to dopisao: 'Od 15. svibnja. Uskoro opširnije', samo je dodatno zbunilo televizijske gledatelje, koji su se zapitali hoće li Stankovića i njegove goste od ovog tjedna, nakon dvadeset i dvije godine emitiranja, gledati u novom terminu ili će on možda umjesto jednog u goste pozvati više ljudi odjednom.

image

Nedjeljom u 3

Facebook

- Bit će tri gosta ove nedjelje? - pita jedan gledatelj.

- Hoće li se u starom terminu prikazivati neka religijska emisija? - zanima drugog.

Sudeći po komentarima, najviše je onih koji su iz ove objave shvatili da će emisija od ove nedjelje ići sat kasnije, što im se ne sviđa.

- Ručak u 4? Pa umrem do tada - zabrinuto kaže televizijski gledatelj, kojeg će Stanković još 24 sata 'pržiti' na laganoj vatri. Jer, odlučio je da će tek sutra obznaniti sve novosti vezane uz emisiju. No, i mi smo ponešto doznali, pa ćemo za početak umiriti gladne. Ručak i dalje može biti u 15 sati, jer 'Nedjeljom u 2' nastavit će se prikazivati u svom starom terminu. Zašto onda 'Nedjeljom u 3'? Jer će se emisija koncepcijski ponešto izmijeniti i to na način da se postigne veća interakcija s publikom. Što, kako i kada, objasnit će sutra Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 18:25