ZLATNI STUDIO 2024.

After party: Tajči nije odoljela zovu pozornice, ekipa na tulumu uživala do ranih jutarnjih sati

Anti Geli i njegovu bendu pridružili su se Petar Grašo, Marko Tolja, Urban, Enis Bešlagić, Martin Kosovec

Ante Gelo i Tatjana Cameron Tajči
 

 Vanesa Pandzic/Cropix

Stihovi "Hajde da ludujemo ove noći, hajde zaljubi se u moje oči..." ne samo da su postali lajtmotiv sedme dodjele najveće medijske nagrade Zlatni Studio nego i after partyja, koji se održao u zagrebačkom Matis Absolut Loungeu. Bio je to još jedan tulum Zlatnog Studija koji se protegnuo do ranih jutarnjih sati, večer koja će se, bez ikakve sumnje, još mjesecima prepričavati. Pobjednici su, naravno, imali dodatni motiv za slavlje, no i finalisti koji su s dodjele otišli bez nagrade bili su odlično raspoloženi kada su prošle neizvjesnost i nervoza koje obično idu uz iščekivanje rezultata. Zato i nije bilo potrebno puno, kada su se svi uzvanici preselili s HRT-a gdje je održana dodjela u Matis, da se atmosfera užari, a ekipa raspleše i raspjeva. Kao i dosadašnjih godina, nije nedostajalo vokala koji su se spontano pridružili Anti Geli i njegovu bendu na pozornici. I to ne samo iz profesionalnog glazbenog svijeta, baš kao što je to bilo i prijašnjih godina.

image

Enis Bešlagić.

Vanesa Pandzic/Cropix

Tako je glumac Enis Bešlagić strastveno otpjevao "Iznad Tešnja zora sviće", pjesmu koja je obilježila film "Gori vatra". To ne čudi, jer je upravo uloga u tom filmu Pjera Žalice iz 2003. Bešlagiću donijela popularnost. Pridružio mu se na sceni i Marko Tolja, iza kojeg je bio tehnički vrlo izazovan glazbeni broj koji je izveo s Ivanom Husar Mlinac na sedmoj dodjeli Zlatnog Studija.

image

Marko Tolja i Enis Bešlagić

Vanesa Pandzic/Cropix

Ekipa se već uvelike rasplesala, a Tatjana Cameron Tajči, koja je odradila najmanje desetak slikanja s uzvanicima i bila najtraženija osoba za zajedničku fotografiju, u jednom je trenutku zastala odmah pokraj bine da čuje nastup. Bilo je to sasvim dovoljno Anti Geli da sugestivno počne s bendom svirati "Don Juan i Smokvica to su para dva, ljubili se, grlili, sve do pola 2...". Iako je samo nekoliko minuta prije rekla da večeras više neće pjevati jer čuva glas za nastup u Sloveniji, već sljedeće sekunde Tajči je dohvatila mikrofon i ponovno je nastao lom baš kao i nekoliko sati prije, kada je na Zlatnom Studiju ultimativna teen zvijezda s početka devedesetih publiku u HRT-ovu studiju "Anton Marti" digla na noge.

image

Tatjana Cameron Tajči

Vanesa Pandzic/Cropix
image

Tatjana Cameron Tajči

Vanesa Pandzic/Cropix

Ponovila je Tajči u Matisu i svoja druga dva velika hita "Dvije zvjezdice" i "Hajde da ludujemo", a glumce, voditelje, glazbenike, novinare i druga poznata lica iz medijskog svijeta rasplesala i raspjevala. Odvažio se za nastup i 18-godišnji Martin Kosovec, koji, kada je primio mikrofon u ruke, teška srca ga je pustio. Pobjednik četvrte sezone HRT-ova showa "The Voice", koji je tu večer ovjenčan Zlatnim Studijem za najbolju TV zabavu, otpjevao je "Tvoju zemlju" Vice Vukova, "Strangers In The Night" te druge kultne hitove što su ga učinili prepoznatljivim u "The Voiceu".

image

Party nakon dodjele medijskih nagrada Zlatni Studio 2024.

Vanesa Pandzic/Cropix

Mladoj nadi hrvatske scene pridružila se Tajči, koja je istinski uživala u svakom nastupu. I mentor iz "The Voicea" Damir Urban proslavio je svoju pobjedu na Zlatnom Studio (najbolji pjevač) za mikrofonom, baš kao i Petar Grašo, koji je ove godine nagrađen Zlatnim Studijem za najbolju pjesmu zahvaljujući duetu s Ninom Badrić "Nemoj".

image

Damir Urban.

Vanesa Pandzic/Cropix
image

Petar Grašo

Vanesa Pandzic/Cropix

Grašo, koji je poput Marka Tolje gotovo pa stalna postava tuluma Zlatnog Studija, nije otpjevao samo svoje hitove nego se prisjetio velikana Olivera Dragojevića, ali i drugog Olivera, mislimo na Olivera Mandića sjajno interpretiravši njegov hit "Nije za nju". Zoran Šprajc, rekorder Zlatnog Studija sa sedam osvojenih priznanja do sada, pokazao je kako mu i dalje ne nedostaje kondicije za tulume, a najvatrenijima na plesnom podiju pokazale su se sestre Trbović - Daniela i Nataša, Barbara Nola, Helena Minić-Matanić, ekipa RTL Direkta, Marija Miholjek s Nove TV...

image

Martin Kosovec

Vedran Peteh/Cropix
image

Daniela Trbović

Vanesa Pandzic/Cropix

Zapravo ih je teško sve pobrojiti, ali možda najzabavniji moment bio je kada se na pjesmu Sandija Cenova "Ljubav za sve", koju je za pauze benda pustio DJ, rasplesao dio Leta 3. U večeri su uživale i Barbara Kolar (najbolji radijski glas), Tatjana Jurić, koja je nakon ponoći tamo dočekala i svoj rođendan, Dalibor Matanić, Nebojša Taraba i Miodrag Sila odlično raspoloženi jer je njihova "Šutnja" proglašena najboljom serijom, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Joško Lokas, Morana Zibar, Ivan Pažanin, Jelena Perčin, Matija Cvek, Jelena Glišić, Igor Kovač i brojni drugi.

image

Miodrag Sila, Dalibor Matanić, Nebojša Taraba

Vedran Peteh/Cropix
image

Jelena Perčin

Vanesa Pandzic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 12:34