ODLIČNA IDEJA

Akcija radija bravo! Popularni voditelj s veseljem gubi u natjecanjima sa sjajnim malim sportašima

Kroz akciju ‘Who runs the world? KIDS‘ radio bravo! želi djecu i odrasle motivirati na bavljenje sportom i boravak u prirodi

Marko Bratoš s radija bravo! i njegov suparnik Ivan

 /Bravo!/instagram

Radio bravo! pokrenuo je društveno odgovornu akciju "Who runs the world? KIDS". Cilj kampanje je motivirati djecu na bavljenje sportom, osvijestiti roditelje o postojanju problema, djecu maknuti od ekrana te više vremena s njima provoditi vani, u prirodi.

S obzirom na statistike koje govore kako svako drugo dijete provodi tri ili manje sati tjedno u organiziranoj tjelesnoj aktivnosti, na ovom popularnom radiju, a u sklopu akcije "Who runs the world? KIDS" pozvali su roditelje, škole i sportske klubove da prijave male sportaše koji će izazvati njihovog popularnog voditelja Marka Bratoša da se s njima natječe u njihovom sportu.

Ideja se od prvog trenutka svidjela mnogima što je vidljivo po reakcijama iz cijele zemlje - Marko se okušao u raznim sportovima, a njegov posljednji okršaj dogodio se u Slavonskom Brodu. Tamo je izazivač Ivan voditelja pobijedio u utakmici košarke u kolicima.

Tisuće lajkova na društvenim mrežama i mnoštvo pohvalnih komentara pratitelja pokazuju koliko je ova simpatična zamisao dobra. Marko je spreman i dalje sudjelovati u prijateljskim sportskim natjecanjima (i vjerojatno izgubiti svaki put ma koliko se pripremao), a cijela akcija će zasigurno potaknuti neku drugu djecu i roditelje na zdraviji i aktivniji život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:21