TONY CETINSKI

‘Ako dobijem Zlatni Studio, posvetit ću ga onome za koga ja mislim da je pjevač godine, i ne samo godine, nego mog života‘

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata za favorite

Tony Cetinski

 Matej Dokić/

Nominaciju u kategoriji pjevača godine za najveću i najprestižniju medijsku nagradu Zlatni Studio Tony Cetinski doživio je prilično emotivno i širokog srca svim nominiranima poželio uspjeh. No, ukoliko se dogodi da pod motom ‘najbolji biraju najbolje‘ upravo on ponese ovu laskavu titulu i kipić Zlatnog Studija, Tony je već odlučio posvetiti ga njemu posebnoj osobi.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

- Zahvaljujem na nominacijama cijenjenim stručnjacima i čestitam pogotovo mlađim kolegama na njihovim nominacijama. Ako se slučajno dogodi da glasačko tijelo odluči da i dobijem Zlatni Studio, posvetit ću ga onome za koga ja mislim da je pjevač godine, i ne samo godine, nego mog života - najavio je glazbenik raskošnog glasa.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE.

Godina na zalazu za Tonyja je bila itekako uspješna i radna. Objavio je dvije nove pjesme, koje su se pokazale kao pun pogodak kod Tonyjeve publike. Tako je na sam Dan žena izašao singl "Vojnik pod zvijezdama" koji je Cetinski posvetio svim ženama, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima. S brzom i energičnom pjesmom "Ima nešto" čiji tekst potpisuje iskusni Neno Ninčević, a glazbu, aranžman i produkciju Branimir Mihaljević, Tony je izašao iz svoje zone komfora i pokazao da je, kad je glazba u pitanju, uvijek spreman na novo i drugačije. Uz to, ostvario je i uspješnu suradnju s ponovo okupljenim ITD bandom u pjesmi "Orao nikad ne leti u jatu".

Kad su nastupi u pitanju, Tony je doslovce neumoran. Nakon odrađenih brojnih koncerata tijekom proljeća i ljeta, Tony je ovih dana glavna zvijezda adventskih događanja u Dalmaciji, pa je tako otvorio Advent u Zadru, a u sklopu blagdanskih događanja nastupa i na splitskim Prokurativama.

Tonyja smo pitali i da prokomentira svoju oštru konkurenciju u kategoriji za pjevača godine gdje uz njega stoje njegovi vrsni kolege s glazbene scene.

- Stariji kolege su ustrajni i već dokazano vrhunski u svom poslu, a mlade u konkurenciji kategorije za pjevača godine mogu samo pohvaliti i podržati jer ih obožavam. Oni su budućnost - smatra Cetinski.

A po pitanju favorita također je bio prilično širokogrudan i kratko dodao: "Tko god da dobije, zaslužio je".

Ovim putem poželio je sreću i svim ostalima koji su se našli u konkurenciji za Zlatni Studio.

- Čestitam i ostalim nominiranima u drugim kategorijama - poručuje Tony.

A kad su želje i planovi za novu godinu u pitanju, vrlo je pragmatičan, pa i kad su budući projekti u pitanju.

- Planiram dan po dan, a u novoj godini želim svima zdravlja i mira - zaključio je Cetinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 12:18