PJEVAČ I PODUZETNIK

'AKO ME MOJ NAROD TREBA, NEĆU BJEŽATI OD PREUZIMANJA ODGOVORNOSTI' Škoro za Jutarnji o tezi da se uplašio moguće kandidature za predsjednika Republike

 
Na fotografiji: Miroslav Škoro
 Emica Elvedji / CROPIX

Pjevač i poduzetnik Miroslav Škoro (56) prije dva dana medijima je dao izjavu kako nema nikakve veze s Facebook grupom “ŠKORO - moj predsjednik”.

U nekim komentarima nakon te reakcije pojavila se tvrdnja da je tako rekao jer se uplašio kandidature. Škoro takvu tvrdnju odbacuje.

- Ja nemam nikakvih političkih ambicija, ali ako me moj narod treba, neću bježati od preuzimanja odgovornosti, izjavio je pjevač za Jutarnji list čime će vjerojatno pokrenuti nove špekulacije.

Podsjetimo, Miroslav Škoro nedavno je dao intervju Jutarnjem listu u kojem je prilično oštro govorio o svom izlasku iz HDZ-a i politike.

- Priznajem, vjerovao sam da nešto možemo promijeniti, a kad sam vidio da je politika iz brige za opće dobro postala skrb za vlastiti probitak i zbrinjavanje političkih istomišljenika, otišao sam, objasnio je Škoro zašto je vratio iskaznicu stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:19