POTRES NA PRISAVLJU

Albina komentirala smjenu Uršule Tolj: ‘Nikad ne shvaćaš vrijednost nečega dok to ne izgubiš‘

Ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, pjevačica Albina Grčić, oglasila se na Instagramu

Albina i Uršula Tolj

 Instagram

Ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, pjevačica Albina Grčić, oglasila se na društvenim mrežama nakon što smo ekskluzivno doznali da je Uršula Tolj smijenjena s HRT-a.

"Nikad ne shvaćaš vrijednost nečega dok to ne izgubiš", napisala je Albina u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim plesačima i sada već bivšom urednicom Eurosonga.

Uršula joj se javila u komentarima i ostavila joj emoji srca, a Albina joj je odgovorila: "Televizija u boji" te isto poslala srčeko.

Uršula Tolj također je na svom Instagram profilu na svoj način prokomentirala ovu odluku. Naime, ona je dan prije vijesti o njezinoj smjeni dala intervju za Slobodnu Dalmaciju o planovima za Doru 2022., a danas je samo objavila screenshot tog intervjua na Instagram Storyju uz pjesmu "Što je bilo, bilo je" Nikoline Tomljanović.

image

Uršula Tolj

Instagram Story

Kako smo doznali, o Uršulinoj se smjeni govorkalo već mjesecima, točnije od kraja svibnja, no to nema veze s tim što Albina i njezina pjesma "Tick Tock" nisu ušli u finale ovogodišnjeg Eurosonga.

Prisavski šefovi to Uršuli ne zamjeraju, no smeta im što je navodno pri odabiru Albininog kostima zaobišla HRT-ovu kostimografkinju Natašu Svekler i odlučila se za Juraja Zigmana, čiji seksi kostim Svekler, vele nam, nije nikad amenovala. Uz to, Uršuli se predbacuje i to što je tijekom Eurosonga u Rotterdamu HRT-ovom karticom napravila neke nepredviđene troškove, a iz kuloara doznajemo da je u pitanju plaćanje ručka za naše predstavnike na Eurosongu (koji zbog zgusnutog rasporeda proba nisu tog kobnog dana stigli blagovati u hotelu), te kupovina kombinezona za Albinine plesače, sve u namjeri da naša delegacije bude i modno usklađena na nizozemskom crvenom tepihu. No, navodno je kap koja je prelila čašu bilo to što je Uršula prije par dana, točnije, 27. listopada, navodno bez pismenog blagoslova svojih šefova, raspisala natječaj za Doru, u želji da se žiriranje obavi do kraja godine, kako bi sve bilo spremno za veljaču, kada će se Dora po planu održati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:18