ZBUNILA FANOVE

Albina na Instagramu objavila veliku vijest pa ju ekspresno korigirala: ‘Nisi fora!‘

Pjevačica je pozirala s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem, a kao lokaciju je navela Župu Sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu
Albina Grčić i Ivan Ćalušić
 Instagram

Pjevačica Albina Grčić (22) u četvrtak poslijepodne na Instagramu je objavila sretnu vijest - naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu u Župi Sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu udala se za Ivana Ćalušića (21), nogometaša Hajduka.

Očito je većina njezinih fanova upravo to pomislila čim je Splićanka kraj fotografije objavljene na društvenoj mreži napisala: "Just married" (upravo vjenčani), a objavila je i emotikon prstena.

- Živjeli mladenci! Čestitamo! Predivan par! Najljepši ste! - napisali su joj brojni obožavatelji u komentarima, uvjereni u činjenicu da je Albina poslije dvije godine sretne veze uplovila u bračnu luku.

Na društvenoj mreži objavila je i fotografiju na kojoj pozira sa "suprugom" - ona nosi plavu haljinu dizajnera Igora Djuge i upečatljive ružičaste štikle, a Solinjanin Ivan je u klasičnoj bijeloj košulji i tamnim hlačama.

No nekoliko minuta poslije, Albina je promijenila svoju objavu - izbrisala je "just married" i emotikon prstena te ih zamijenila običnim bijelim srcem.

- Je vas za***ala opisom hahahah - komentirao je jedan pratitelj.

- Nisi fora, Albina - napisala je jedna obožavateljica.

Naša pjevačica poslije je i sama objasnila kako je ipak bila samo gošća na svadbi Josipa Ćalušića, starijeg brata njezina dečka.

- Nismo vjenčani, bila je to šala! - napisala je Albina.

- Znamo se još otkako smo bili djeca, njegov i moj brat igrali su nogomet u juniorima Hajduka. No putevi su nam se razišli i spojili prije dvije godine i od tad smo zajedno. Jako je talentiran u nogometu, to vam iz prve ruke tvrdim, jer ga pratim na svim utakmicama. Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se... - rekla je svojedobno pjevačica o ljubavi svog života za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 03:37