OŠTRO IZ ROTTERDAMA

Albina odgovorila zlonamjernim kritičarima: ‘Nemate što provoditi vrijeme na mom profilu!‘

O ukusima se, dakako, ne raspravlja, no komentatori na društvenim mrežama nemaju odmora...
Albina Grčić
 Matija Djanjesic/Cropix

Pojedini zlonamjerni kritičari napali su našu predstavnicu na skorašnjem Eurosongu. Ni kriva ni dužna, Albina Grčić (22) našla se na meti kritika oko stajlinga, iako na njezinom Instagramu prevladavaju mahom pozitivni komentari.

- Preeee!! Stajling top - samo je jedan u nizu.

No zlonamjerne kritičare ništa ne može zaustaviti. Na fotografiji ispod koje stoji zlobni komentar, Albina nosi široko odijelo bež boje sa zebra uzorkom. Na nogama ima bijele tenisice s visokom platformom, a u ruci drži okruglu ružičastu torbicu. Na glavi ima ružicasti rajf, a nosi i velike viseće naušnice s kristalima.

O ukusima se, dakako, ne raspravlja, no komentatori na društvenim mrežama nemaju odmora.

- Albina, draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi... - obratila joj se jedna pratiteljica.

No, Albina joj nije ostala dužna.

- Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja - ubrzo je odgovorila Albina, iskazivajući time potpuno povjerenje u svog stilista, Stefana Orlića.

Dežurnim komentatorima nije zasmetao samo Albinin modni izričaj.

- Eurosong ne služi samopromociji već predstavljanju zemlje iz koje dolaziš. Ako pjesma nije kompletno autorski naša tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku - bila je jedna od kritika upućenih mladoj pjevačici.

image
Albina i plesači
Universal Music Promo

I na to je ubrzo odgovorila.

- Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu nemate što provoditi vrijeme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informirate o pjesmi i cijelom timu. Možda Eurosong nije za vas kad se očito odupirete trendovima današnjice - odgovorila je Albina.

Podsjetimo, Albina je za vikend otišla u Rotterdam gdje je odradila svoju prvu probu za eurovizijski nastup koji će se održati 18. svibnja. Njen izazovni kostim dizajnirao je Juraj Zigman, miljenik slavnih pjevačica poput Nicki Minaj, Cardi B, Fergie i Rite Ore koje žele jedinstvene kostime za svoj nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:35