NIJE IM OSTALA DUŽNA

Albina ‘pokazala zube‘ na Twitteru: ‘Neke pjevače naprosto ne mogu poštovat‘ kao ljude‘

Ovaj komentar došao je kao odgovor tviterašici koja je splitskoj pjevačici napisala kako nije ni do koljena našim drugim izvođačima
Albina Grčić
 Bozidar Vukicevic/CROPIX

Iako je ovogodišnji Eurosong već daleko iza nas, plasman naše predstavnice Albine Grčić očito je i dalje vruća tema na društvenim mrežama. A upravo se ovih dana na Twitteru pokrenula još jedna burna rasprava, no ovaj put ni sama Albina nije ostala dužna dežurnim kritičarima.

- Minijaturna Albinice, imam jedno pitanjce na koje mogu odgovoriti i tvoji desetogodišnji fanovi. Što ti daje za pravo da komentiraš da 'nema veze što se nisi plasirala čak ni u finale'? Ti dijete malo nisi ni do koljena (ni doslovno fizički, ni metaforički) našim drugim izvođačima poput Nine Badrić, Jacquesa, pa čak ni Franki - napisala je splitskoj pjevačici jedna tviterašica.

Na Albinin odgovor nije trebalo dugo čekati:

- Ajmo malo bit' ozbiljni; za početak, naravno da čitam i pratim komentare, ali najviše od svega pazim kad, što i kako izjavljujem jer znam da ljudi vole izvlačit' priču iz konteksta, pogotovo ako su kao dotična diskriminatorni. Pa da zatvorim ovu priču:

Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živit' na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako radit' na sebi. Pjevače kao što su Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat' kao ljude - objavila je Albina.

Mnogi su odmah zaključili kako je Grčić u ovom slučaju aludirala na Ninu Kraljić, koja je svoje nezadovoljstvo zbog poraza na Dori jasno iskazala na društvenim mrežama, a kasnije je na istima na neko vrijeme ugasila i svoje profile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:58