PRIPREME ZA EUROSONG

Albina se na tirkiznom tepihu u Rotterdamu pojavila u neobičnoj srebrnoj kombinaciji: ‘Jako smo uzbuđeni‘

Naš nastup pomalo podsjeća na film ‘Wonder Woman‘, pjesma ima super ‘zaraznu‘ vibru i na pozornici će biti dinamično, rekla je Splićanka
Albina Grčić
 Screenshot/YouTube

Sudionici ovogodišnjeg Eurosonga prošetat će u nedjelju navečer tirkiznim tepihom u Rotterdamu, no kako javlja portal Eurosong.hr, među njima neće biti poljskih i islandskih predstavnika.

Jedan član poljske delegacije dobio je pozitivan test na rutinskom testiranju za Covid-19. Zbog toga je cijela delegacija u samoizolaciji i čeka novi nalaz PCR-testa pa tako i poljski predstavnik Rafał Brzozowski.

Brzozowski i njegov tim trenutno iščekuju rezultate PCR-testa, a ako novi test bude pozitivan, no osoba bude bez simptoma, izolacija će trajati do četvrtka, kad bi poljski tim trebao nastupati. Međutim, ukoliko bude još slučajeva, 39-godišnjem Poljaku neće biti dozvoljen live nastup. U tom slučaju, morat će biti korišten live-on-tape nastup snimljen 20. ožujka ili snimka s druge probe održane u četvrtak.

Isti je slučaj i s islandskom delegacijom, čiji je jedan član također dobio pozitivan test na Covid-19, zbog čega se njihov predstavnik Daði Freyr i prateća grupa Gagnamagnið neće prošetati tirkiznim tepihom. I oni sad čekaju rezultate novog testiranja. Zbog novonastale situacije, na tepihu neće biti niti predstavnica Malte i Rumunjske jer su u istom hotelu.

No tirkiznim tepihom prošetala se hrvatska predstavnica Albina Grčić koja je oduševila na dosadašnjim probama, a njezin "Tick-tock" odmah je skočio na kladionicama.

Albinin kostim za Eurosong podigao je prašinu, a svi su s nestrpljenjem čekali vidjeti i njezin styling za tirkizni tepih. Hrvatska predstavnica pojavila se u neobičnoj "svemirskoj" srebrnoj kombinaciji.

image
Albina Grčić
Screenshot/YouTube

- Jako smo uzbuđeni i sretni što smo ovdje, ovo je zapravo prvi put da možemo vidjeti i sve ostale (kandidate), uživam u pogledu! - izjavila je Albina.

Otkrila je i kako je napravila TikTok izazov, ali službeno će ga objaviti, kaže, kad prođe polufinalna večer Eurosonga.

- Naš nastup pomalo podsjeća na film 'Wonder Woman', kostimi su futuristički, pjesma ima super 'zaraznu' vibru i na pozornici će definitivno biti dinamično - rekla je Splićanka.

- Volim izazove, ali nisam natjecateljski nastrojena, bitno mi je sudjelovati u ovom spektaklu - zaključila je.

Live prijenos s večerašnje ceremonije možete pratiti u videu niže:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:28