URŠULA TOLJ

‘Albinina proba protekla je super, ali bit će to još bolje. Zato smo od organizatora tražili par korekcija‘

Svi dišemo kao jedan! Albina me ponovo, po ne znam koji put, oduševila, kaže šefica naše eurovizijske delegacije
Albina, Uršula Tolj
 Universal Music Promo/Privatna Arhiva (kolaž)

Umorni smo, ali presretni - kaže Uršula Tolj, šefica naše eurovizijske delegacije koja je u Rotterdamu u nedjelju sjajno startala prvom probom na pozornici Ahoy Arene, na kojoj je Albina Grčić pokazala tek dio onog što ćemo vidjeti u prvom eurovizijskom polufinalu 18. svibnja.

Albina je, naime, zabljesnula u Zigmanovom kostimu, no u kompletnom izdanju ukazat će se tek prekosutra na drugoj probi, kada će na scenu izaći s frizurom koju će joj napraviti Zvonimir Franić, dok će je našminkati Karlo Rusan.

image
Privatna Arhiva

No, bez obzira na to što ćemo svi još dva dana morati pričekati da vidimo sve njene adute, Albina je već pri prvom izlasku pokorila Rotterdam. Oko nje su se sjatili brojni novinari koji prate Eurosong, a dok je ona strpljivo odgovarala na pitanja, Uršula Tolj i Albinin Eurosong tim prve dane u Nizozemskoj proveli su na sastancima s organizatorima Eurosonga.

image
Albina Grčić
Universal Music Promo

Na prvom mjestu domaćeg trendinga od jučer caruje snimka prve probe koju je Albina Grčić odradila u Rotterdamu.

U manje od 24 sata snimka je pregledana 307 tisuća puta, a Albinu osim Hrvata gledaju fanovi Eurosonga u cijeloj Europi.

image
EBU/Thomas Hanses

- Prva Albinina proba protekla je super, no da bi sve bilo još bolje nakon toga smo organizatorima iznijeli neke naše zahtjeve. Ništa bitno, no tražili smo malu korekciju svjetla, ponekog kadra... Nakon tih sastanaka još smo se jednom okupili u našem hotelu, koji se nalazi u središtu grada, gdje smo nekoliko puta pregledavali snimku s probe. Imat ćemo, odlučili smo, još i male izmjene u koreografiji. To su sve sitnice, ali želimo da sve bude savršeno, baš onako kako želimo - kaže Uršula, koju pitamo kakva je atmosfera među članovima našeg timu na Eurosongu.

image
Privatna Arhiva

- Fenomenalna! Svi dišemo kao jedan! Albina me ponovo, po ne znam koji put, oduševila. Nije se prepala ni Eurosonga ni ogromne Arene, ona je stvarno rođena zvijezda - govori Uršula, koja je priliku za razgledanje Rotterdama skupa s našom ekipom dobila tek danas ujutro. Malo su, kaže, prošetali gradom, što prva dva dana nisu ni stigli.

image
Universal Music Promo

- Rotterdam lijepo izgleda. Na ulicama ima nešto ljudi, u kafićima i restoranima rade samo terase i to do 18 sati. Vrijeme nas prva dva dana nije pomilovalo - uglavnom je padala kiša, a nije bilo ni pretoplo - priča Uršula koja neumorno članovima našeg tima ponavlja da se moraju čuvati. Jer, svi sudionici Eurosonga moraju se na koronu testirati svakih 48 sati, no svi članovi našeg tima su, pokazali su prvi testovi, 'negativni'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:45