MIGNONNE

Alduk okitio novu kolekciju i predstavio ‘modni tinder‘: Hit torbica u rukama golog manekena osvaja na prvu

Odlučili smo se pozabaviti bojama, modelima koji laskaju tijelu, poručio je Ivan Alduk

Nova kolekcija Ivana Alduka

 Jelena Balić

"Da, nova kolekcija je u svakom smislu nova, svježa pristupom dizajnu i prezentaciji istog. Odlučili smo se pozabaviti bojama, modelima koji laskaju tijelu i publici ponuditi mogućnost 'modnog tindera'. Sami biraju željeni model, veličinu i jednu od sedam mogućih boja kako bi došli do svojeg idealnog 'partnera'. U ovom slučaju modnog partnera tj. novih haljina, hlača, topa ili pak nekog od modnih dodatka iz najnovije kolekcije za proljeće i ljeto", rekao je dizajner Ivan Alduk kao uvod u predstavljanje nove kolekcije "Smiley" dok su nam oči neprestano bježale na, predviđamo, budući hit model nove torbice "Mignonne". Ta micro ljepotica izrađena od kože dolazi u 6 boja i odiše chic karakterom.

image

Nova kolekcija Ivana Alduka

Jelena Balić
image

Nova kolekcija Ivana Alduka

Jelena Balić

Krilatice kojima se kite modne kampanje s hrvatskim predznakom u novoj Alduk kampanji padaju u vodu. Kako je dizajner sam istaknuo "nisam se htio natjecati sam sa sobom da predstavim još ljepšu kampanju od prethodnih, već sam htio predstaviti nešto novo, neočekivano, uzbudljivo i drugačije".

image

Nova kolekcija Ivana Alduka

Jelena Balić
image

Nova kolekcija Ivana Alduka

Jelena Balić

Doista je u tome i uspio jer nova ALDUK kampanja "Smiley", koju potpisuje Jelena Balić, totalni je vizualni zaokret. Ona izaziva reakciju, pomalo šokira, pomalo hrani libido, pomalo uvećava izobličene vizuale kako bismo vidjeli nove modele haljina, ali u svakom slučaju privlači našu pažnju.

Ove torbice u prodaju dolaze kroz nekoliko dana.

image

Nova kolekcija Ivana Alduka

Jelena Balić

"Moramo si priznati da je danas izuzetno teško predstaviti nešto novo, privući pažnju javnosti, struke i klijenata jer smo svi pretrpani informacijama i podražajima te asimilirani na iste. Na prvom sastanku oko nove kampanje, Jeleni sam rekao da ne dolazi u obzir klasično lijepa kampanja s cvijećem i eteričnim izvijanjem modela već hoću sirovo, nesavršeno, životno, šokantno i neočekivano. Mislim da naši životi tako zadnje dvije godine izgledaju, stoga sam htio da naša kampanja bude pečat vremena. Nakon ovakvog projekta više ne možete predvidjeti što ću napraviti sljedeće, a zar to nije čar koju jedan modni brend treba nuditi?", pita se dizajner koji nam je ponudio preko 30 modela u novoj kolekciji.

Ivana Brajdić je izvrsno odigrala ulogu pred objektivom Jelene Balić, dok je ludi set s balonima i smajlićima osmislio sam dizajner. Dajana Pajkić krije se iza neočekivana makeupa, a stajling kose je djelo Jasmine Salo za YS Parlour. Nova ALDUK kolekcija je već dostupna u dizajnerovom dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu, a uskoro i na alduk.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. veljača 2023 06:51