ZNAJU SE GODINAMA

Aleksandra Prijović otkrila što joj je Rozga rekla kad ju je pozvala da joj gostuje na koncertu: ‘Bile smo na ručku...‘

Aleksandra Prijović ispričala je kako je htjela ‘čuvati‘ Rozgu kao gošću za koncert u Splitu jednog dana

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović

 Ranko Suvar/Cropix

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović ne skrivaju da se vole i poštuju. Prijović je na pravoslavni Božić gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic TV-u pa je, između ostalog, otkrila kako je izgledao trenutak kada je s Rozgom dogovarala da joj bude gošća na četvrtom koncertu u Zagrebu.

image

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović

Ranko Suvar/Cropix

Ispričala je kako zna Jelenu nekoliko godina i da su jednom prilikom išle na ručak.

"Jako smo se lijepo ispričale. Ona je jedna jako topla, pristojna i normalna žena. Vrlo smo nekako slične. Jako mi odgovara njezina energija", rekla je.

"Imat ću, ako Bog da, koncert u Splitu jednog dana, ne znam kada će to biti. Ti si iz tog grada i logično je nekako da te pozovem tada. A ona kaže ovako ‘Ma ja ću tebi doći i u Zagreb, i u Split, i gdje god ti želiš‘", prisjetila se Prijović na što je voditeljica zapljeskala s publikom.

Podsjećamo, Jelena Rozga bila je gošća Aleksandre Prijović na njezinom četvrtom koncertu početkom prosinca u Areni Zagreb. Nakon što je s Aleksandrom otpjevala nekoliko svojih pjesama - "Ginem", "Dani su bez broja" i "Minus i plus", pridružila im se i Lepa Brena pa su zajedno otpjevale Breninu "Hajde da se volimo".

image

Lepa Brena, Aleksandra Prijovic i Jelena Rozga

Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:27