LEGENDARNI PJEVAČ

Alen Islamović objavio kako je izgledao 80-ih, najavljuje turneju Divljih Jagoda

Ovo je bilo vrijeme mog sazrijevanja u rock muzici.Kad pogledam ovu fotografiju iz 1984. vidim sebe na bini u Americi, napisao je

Alen Islamović tijekom američke turneje 1984.

Uvijek je zanimljivo vidjeti kako su zvijezde koje znamo desetljećima izgledale u mladosti. Jednu od tih fotografija poslao nam je poznati pjevač i legendarni frontmen Divljih Jagoda te Bijelog Dugmeta Alen Islamović.

- Ovo je bilo vrijeme mog sazrijevanja u rock muzici.Kad pogledam ovu fotografiju iz 1984. vidim sebe na bini u Americi.Takvu energiju rijetko je tko imao. Evo mogu vam najaviti da ću sa nekim članovima Divljih jagoda iduće godine održati seriju koncerata sa kojima ćemo proslaviti četrdeset godina od izdanja albuma Motori. Mala turneja će obuhvatiti samo velike gradove i svirat ćemo onako kako su 80 tih zvučale prave Divlje Jagode ali sa mnom. Danas sa svojih 65 godina još živim rock‘ n‘ roll jer ga volim mada sam postigao sve iu životu. Vidjet ćemo se na nekom koncertu MOTORI 40 - poslao nam je Alen koji je nedavno proslavio rođendan, ali i dalje neumorno stvara, a osim glazbe intenzivno se posvetio i svojoj plantaži lješnjaka u Bihaću.

image

Alen Islamović

Ronald Gorsic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:08