POZNATI PJEVAČ

Alen Vitasović oporavlja se od teškog oblika korone: ‘Jesam li se cijepio? Bolje bih prošao...‘

Alen Vitasović, koji se oporavlja nakon teškog oblika korone, rekao nam je da mu je žao što je uopće završio u medijima zbog bolesti

Alen Vitasović

 Ivana Nobilo/Cropix

"Bolje sam", potvrdio nam je Alen Vitasović (53) kratko u srijedu dobru vijest da se oporavlja nakon vrlo teškog oblika korone zbog koje je završio u bolnici. Razbolio se sredinom ožujka, a nakon nekoliko dana liječenja kod kuće osjećao se sve lošije. Dobio je bronhitis, kasnije i upalu pluća, i morao je potražiti liječničku pomoć.

"Ne mogu disati hodati ni govoriti", napisao nam je istarski glazbenik prošli tjedan i zabrinuo mnoge koji ga vole i poštuju njegov rad. Bio je i na kisiku, ali napokon sve kreće na bolje.

Rekao nam je da mu je žao što je uopće završio u medijima zbog bolesti.

"Ja ne volim tuđe nesreće, žutilo, ali je to sad trend. Najviše mi fali publika, kontakti s njom, koncerti, a ne novac", iskren je Alen, koji je za ovogodišnji Dan žena objavio novi singl 'U dušu'. Vitasović je 9. travnja trebao imati nastup u zagrebačkom klubu Sax, koji je zbog iznenadnih zdravstvenih problema morao odgoditi. Posebno žali što ga je sve zadesilo sada kada su napokon krenuli nastupi nakon dvije godine pauze zbog pandemije.

Alen nam iskreno komentira priče o njegovom necijepljenju, kazavši da bi vjerojatno smanjio simptome da se cijepio protiv covida-19. No, sada je to i tako nebitno, a jedino je bitno da se oporavi i čim prije stane na pozornicu. Njegovi obožavatelji će ga strpljivo čekati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:37