TUŽNA VIJEST

Alka Vuica: ‘Noćas je zaspala moja majčica... Vjerujem da opet plešeš u tatinom zagrljaju‘

‘Noćas je zaspala moja Majčica, moja srodna duša, pjesnikinja, moja Ljubav, borac, čovjek velikog srca‘, rekla je Vuica

Alka Vuica

 Ivan Mijic/Cropix

Pjevačica i kantautorica Alka Vuica (62) objavila je u srijedu na društvenoj mreži Instagram da je preminula njezina majka Zdenka Vuica.

"Noćas je zaspala moja Majčica, moja srodna duša, pjesnikinja, moja Ljubav, borac, čovjek velikog srca, jedna od najdivnijih osoba koje sam ikada upoznala, posljednja Kraljica Hrvata… kako su je zvali svi koji su je poznavali", napisala je Vuica te priložila fotografiju svojih roditelja Zdenke i Zvonka Vuice, koji je preminuo 2017. godine.

"Draga moja Majčice, svi smo tužni i bolni za tobom, ali duboko vjerujemo da opet plešeš u tatinom zagrljaju i da ste ponovno zajedno u nebeskim odajama blagoslovljeni u Kristu", dodala je pjevačica i kantautorica.

Korisnici Instagrama koji prate pjevačicu izrazili su joj sućut.

Vuica je nakon smrti oca Slobodnoj Dalmaciji rekla da se s njome nikako nije mogla pomiriti.

"Ne mogu se nikako pomiriti s tim da je moj voljeni Tajko napustio ovaj svijet. Naša obitelj više nije ista i jako smo svi pogođeni njegovim odlaskom. Bio je stup i okosnica naše familije, to osjećamo više nego ikad. Posebno me pogađa što je u 21. stoljeću otišao bez dijagnoze i što uopće ne znamo zašto je umro i što mu je bilo", rekla je pjevačica i kantautorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 08:17