STARA FOTOGRAFIJA

Alka Vuica objavila fotku sa sinom i njegovim ocem koje ne viđamo često: ‘Da zauvijek budemo ovako lijepi i sretni‘

Alka Vuica podijelila je s pratiteljima na Instagramu fotografiju nastalu 2006. na promociji njezine knjige

Alka Vuica

 Marko Todorov/Cropix

Alka Vuica (62) podijelila je obiteljsku fotografiju na Instagramu sa svojim sinom Arijanom Vuicom i njegovim ocem, slikarom Vukom Veličkovićem. Fotografija je nastala 2006. godine na promociji Alkine knjige „Adamovo rebro”.

„Da zauvijek budemo ovako lijepi i sretni. LJUBAV”, napisala je u opis fotografije Alka.

Istu fotografiju Alka je podijelila i 15. srpnja.

„Familija. Ljubav je neuništiva energija i treba uvijek postojati između ljudi koji su stvorili drugo biće... Roditelji trebaju dati svu ljubav ovog svijeta djetetu koje su pozvali na ovaj svijet”, stajalo je tada u opisu fotografije.

Arian je glazbeni producent na kojeg je majka jako ponosna. Studij produkcije završio je u Londonu, a radi pod umjetničkim imenom Strapazoot. U garaži njihove obiteljske kuće nalazi se studio, a u njemu su brojni s hrvatske trap scene snimili svoje hitove.

„Tu su svoje najveće hitove snimili i Kuku$, Hiljson Mandela, Shira Rodbina, High5, Swana, Goca R.I.P, Buntai, Sjena i mnogi drugi strani i domaći izvođači. U našem podrumu nastala je i pjesma ‘Blood On My Jeans’ Juicea Wrlda, poznatog repera, a koja je mjesecima bila prva na Billboardovoj ljestvici. Vjerujem da će još mnoge trap i pop pjesme nastati u našem kućnom studiju, a ja ću ih s užitkom pratiti u nastajanju”, ispričala je Alka u intervjuu za Story.

Arijanovog oca, Vuka Veličkovića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Vuk Vidor, Alka je upoznala 1988. godine, a ljubav nije potrajala, pa je Alka odgajala njihovog sina kao samohrana majka, ali su u dobrim odnosima.

„Veza između mene i Vuka nije uspjela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živio u Parizu, ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Ipak, Vuk i ja imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac mog sina. Nije mi teško palo saznanje da ću sama podizati sina. Nekako sam uvijek predosjećala da ću biti samohrana majka. No, da sam imala muža, rodila bih još šestero djece jer volim biti majka i kućanica”, rekla je Alka prije desetak godina o ovoj temi, piše Večernji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 22:58