NISU JE PREPOZNALI

Alka Vuica objavila predizborni plakat koji joj je uredio Marko Grubnić: Mnogi su zamijetili jedan detalj

Alka je kandidatkinja na 14. mjestu SDP-ove izborne liste u šestoj izbornoj jedinici

Alka Vuica

 Jutarnji.hr/

Pjevačica i kantautorica Alka Vuica (62) jedna je od kandidata na nadolazećim Parlamentarnim izborima i nalazi se na 14. mjestu izborne liste SDP-a u šestoj izbornoj jedinici. Dijeli na Instagramu kako se priprema za taj dan, pa je objavila i nekoliko predizbornih plakata.

Jedan je posebno privukao pažnju njezinih pratitelja.

Na njemu Alka pozira u bijeloj haljini s prekriženim rukama, a mnogima je za oko zapao njezin mladoliki izgled.

"Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam. U Saboru ću se zalagati da svi budu sređeni", rekla je Alka o tom plakatu u emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović" koja se emitira za vikend, piše Večernji list. Prije dvije godine Alka je postala članica zagrebačkog ogranka SDP-a, a iz stranke su to podijelili i na njihovom službenom profilu na Facebooku.

"Alka Vuica naša je nova članica! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici", napisali su.

Alka je tada kazala za Dnevnik Nove TV kakve političke ciljeve ima.

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čisti grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru o toj temi", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:27