NEKA NOVA LJUBAV?

Alka Vuica objavila tajanstvenu poruku, fanovi se pitaju za koga je: ‘Još drhtim od tvog pogleda...‘

Pjevačica je priznala da je eksperimentirala sa ženama jer je to osamdesetih bilo normalno, ali da se nikad nije zaljubila u ženu

Pjevačica Alka Vuica

 /Instagram/alka.vuica

Pjevačica Alka Vuica u javnosti je uvijek vedra, vesela i zanimljiva, a kao što je već poznato imala je i vrlo zanimljiv i buran ljubavni život.

"Na nebu boje indiga, mjesec je kriška limuna. Još drhtim od tvog pogleda iz nekih starih razloga….Ne mogu da se sredim….", napisala je Alka uz svoju novu objavu na Instagramu.

Mnogi su se zapitali jesu li ovi stihovi posvećeni nekom bivšem ljubavniku.

U prošlosti je otvoreno govorila o svojim bivšim ljubavima, muškarcima i ženama s kojima je bila u vezi.

- Ja sam imala pacijente od frajera koji su se uvijek željeli maziti s mojim prijateljicama. I zato sam bila prevarena, ali ja nikad nisam varala, otkrila je još davno Vuica za srpski Kurir.

Priznala je da se i sama našla na drugoj strani, odnosno da je dva puta bila i ljubavnica. No, toga se ne prisjeća rado.

- Joj, nažalost, bila sam i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Nitko normalan ne može pristati biti drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju ružnu priču, priznala je.

Alka je također otkrila da su ljubavna iskustva uključivala i žene te da je osamdesetih godina to bilo vrlo moderno.

- Osamdesetih je to bilo jako moderno. Nisi bila faca ako nisi imala prijateljicu s kojom si se mazila. Nisam nikad bila zaljubljena u ženu, ali imala sam iskustva sa ženama. I to prelijepa iskustva. Ja zapravo mislim da su svi ljudi biseksualni i da je većina odnosa temeljena na seksualnosti. Ja imam prijateljice koje me nikada nisu privukle, ali i žene koje su me odmah privukle, kao i ja njih, zaključila je Alka.

Danas živi na malo drugačiji način nego prije, te je više puta istaknula da se sada posvećuje isključivo sebi.

Ranije ove godine u intervjuu za Jutarnji list, Alka je otkrila koji su joj sada prioriteti.

„Prioriteti su mi se itekako promijenili, ne gubim više vrijeme na krive ljude i isprazna druženja, što sam znala činiti. Nekako mi je sve postalo dragocjeno, a naročito vrijeme za sebe i svoje najmilije”, rekla je Alka u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:48