LJETNO IZDANJE

Alka Vuica oduševljava u bikiniju, nedavno nam je otkrila i je li nešto korigirala: ‘Neka ljuljuška oko srca‘

Pjevačici nitko ne bi povjerovao da ima 62 godine, a trenutno najviše uživa u svojoj kući i miru

Alka Vuica

 Instagram/ Alka Vuica

Hrvatska pjevačica i tekstopisac Alka Vuica (62) oduševila je obožavatelje svojim ljetnim izdanjem. Podijelila je kako odmara i uživa na bazenu dok pluta na vodi. Iako je nosila gornji dio bikinija koji se ističe zlatom bojom, obožavatelji su primijetili njezinu savršenu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge mlađe žene. Gornji zlatni dio bikinija uparila je s crnim donjim dijelom i nosila je crne sunčane naočale.

„Odmaranje i sretna sam kod kuće... Svugdje je lijepo, ali najljepše je kod kuće. Jako je važno imati svoju vodu, svoj izvor i svoj mir”, napisala je u opisu fotografije.

„Živjela dugo, kraljice, a pišeš li srićo za svoj gušt, ono nešto lipo, meko, da ljuljuška oko srca”, neke je zanimalo čime se bavi Alka.

„Alkina kada”, „Wow”, izražavali su pratitelji oduševljenje fotografijom.

Ranije ove godine u intervjuu za Jutarnji Alka je otkrila je li radila nešto na sebi.

„Ja stalno radim na sebi, ali to su još uvijek samo male korekcije”, priznala je.

„Prioriteti su mi se itekako promijenili, ne gubim više vrijeme na krive ljude i isprazna druženja, što sam znala činiti. Nekako mi je sve postalo dragocjeno, a naročito vrijeme za sebe i svoje najmilije”, rekla je Alka u intervjuu o svojim prioritetima, što je ovom fotografijom i potvrdila koliko joj je najljepše kod kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:39