‘PAD SA STILOM‘

Alka Vuica oglasila se nakon što se spektakularno ‘prosula‘ na pozornici: ‘Pala jesam i to kao dama, i opet ustala sama‘

‘Ovaj pad si odradila profesionalno, genijalna si ženo‘, komentar je na društvenim mrežama

Alka Vuica pala na pozornici

 Screenshot Instagram/Dalibor Petko/

Alka Vuica postala je viralni hit na društvenim mrežama nakon što je pala na pozornici Arene Zagreb dok je nastupala na Megadance partyju. Sada se pjevačica o nesretnom događaju u rimi oglasila na svom Instagramu.

"Zbog Petka koji je naša draga Tetka, koja kad maše, ja joj krenem da me snimi bliže,a nisam znala da se skliže", počela je Vuica svoju najnoviju objavu. "Možda je stepenice polio vodom da ima najviše pregleda danas pod regionalnim svodom… Tko zna??? Pala jesam i to kao dama i opet ustala sama", stoji u objavi.

Pjevačica se zahvalila za "nezaboravno veče" pa dodala da oni koji imaju takvu publiku i nakon 30 godina, nemaju se čega bojati. "Ja sam svoje rekla"; zaključila je.

"Ovo samo ti možeš izvesti, ovako pasti i ostati živa", "Najelegantniji pad u povijesti čovječanstva", "Kakav pad sa stilom! Žena pala kao da pada svaki dan", "Ovaj pad si odradila profesionalno, genijalna si, ženo", komentirali su obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 13:43