UPS!

Alka Vuica ‘prosula‘ se na pozornici pred prepunom Arenom: ‘Fu** you, Versace!‘

Alka se brzo okrenula u sjedeću poziciju i pokušala nastaviti dalje s nastupom

Alka Vuica pala na pozornici

 Screenshot Instagram/Dalibor Petko/

"Versace je kriv za sve! Kad padaš, dočekaj se kao Alka Vuica", napisao je voditelj Dalibor Petko u opisu videa koji je podijelio sa sinoćnjeg Megadance partyja održanog u Areni Zagreb. Alka je tamo nastupala kao jedna od izvođača, a za tu je prigodu odijenula zeleno šljokičasto odijelo i crvene cipele na visoku petu. "Otkad te nema ne brojim godine..." pjevala je Alka kad joj se noga u jednom trenutku iskrenula te je završila na podu.

Alka se brzo okrenula u sjedeću poziciju i pokušala nastaviti dalje, ali tada je bilo posve jasno da pjeva na playback jer je njezin glas nastavio pjevati dok je ona polako dolazila k sebi.

"Otkad te nema... Joj, ove cipele grozne", komentirala je Alka i ponovno ustala.

"Ovo je samo za Versace jer je pukla naramenica na cipelici. Ej, što mi radiš Versace. Fuck you Versace", rekla je kasnije dok je pjevala "Ej, što mi radiš".

"Možda da ipak brojiš godine", glasio je jedan od šaljivih komentara na video pada.

"Zato ja ne nosim cipele, čak ni grozne", "Najjači ustaju. Nadam se samo da nije nogu žgincala... Teta Alka je zakon", "Žena je top za svoje godine", "Predobro izgleda za svoje godine", "Najbolja Alka", "A legenda naša" - glasili su neki od komentara na video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 06:56