POVRATAK NA TELEVIZIJU

Ana Brdarić Boljat: ‘Biti dobra mama teže je nego popeti se na Mount Everest’

 Vjekoslav Skledar / CROPIX / Vjekoslav Skledar / CROPIX

Premda se vratila na posao TV voditeljice i urednice, Ana Brdarić Boljat ipak će raditi smanjenim tempom kako bi se mogla posvetiti svojoj djeci.

Brdarić je prije godinu i pol dana rodila kćer Cvitu, a osim nje sa suprugom Markom ima i šestogodišnjeg sina Antu. Cvita je i bila primarni razlog zbog kojeg je nismo mogli vidjeti na malim ekranima, a kako je provela to vrijeme i kakvi su joj planovi, otkrila je za tportal.

‘Bilo mi je pomalo stresno vratiti se na posao zbog klinaca, ali čim sam došla u redakciju među drage kolege, shvatila sam da su mi nedostajali uzbuđenje i užurbanost novinarskog posla. Kad me uhvatio žrvanj informacija, kolegija, dogovora, gostiju - nije bilo više vremena za paniku’, rekla je Ana.

Štošta se promijenilo otkako je Bradrić bila na porodiljnom dopustu, između ostalog su dobili pojačanje, novu kolegicu Mirjanu Hrgu. ‘Susrećemo se na zajedničkim kolegijima i moram priznati da je s njom ugodno raditi. Prvenstveno mi odgovara jer je pojačala žensku liniju u redovima redakcije, a znate da mi žene to volimo’, kaže Ana.

Otkrila je i da se djeca polako navikavaju na novu situaciju, ali se Ante stalno čudi zašto je tako ozbiljna na televiziji.

O roditeljstvu općenito Ana Brdarić Boljat je za tportal rekla: ‘Prvi put vidjeti svoje dijete je najdivniji osjećaj na svijetu. Biti dobra mama teže je nego popeti se na Mount Everest.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:44