TREĆI BRAK

Ana Bučević udala se za srpskog glazbenika! Iva Todorić: ‘Sve što bih vam poželjela, vi već živite‘

Ani Bučević je ovo treći brak, a njen odabranik je poznati srpski glazbenik Marko Nikolić

Ana Bučević i Marko Nikolić

 Instagram

Ana Bučević udala se za svog partnera Marka Nikolića, otkrila je fotografijom na svom Instagram profilu Iva Todorić, prijateljica i poslovna suradnica splitske motivacijske govornice koja se zbog ljubavi nedavno iz rodnog Splita preselila u Beč.

Splićanka se udala u raskošnoj bijeloj čipkastoj vjenčanici, dok je mladoženja bio elegantan u svijetlo plavom odijelu, a poseban outfit za ovu priliku odabrala je i Iva Todorić koje pozira s mladencima u zanimljivoj crvenoj haljini ukrašenoj srcima.

'Sve što bih vam poželjela,vi već živite. Volim vas', poručila je mladencima raznježena Todorić.

Podsjetimo, Ani Bučević je ovo treći brak, a njen odabranik je poznati srpski glazbenik Marko Nikolić.

Da je poznata Splićanka doista zaljubljena i spremna na novi brak otkrili su u svibnju za Gloriju njeni prijatelji, a već krajem istog mjeseca Bučević je i sama potvrdila da su 'pale' zaruke.

Nakon što se 2019. razvela od supruga Saše Dvornika, Bučević je neko vrijeme bila sama te se posvetila introspekciji i unaprjeđenju poslovnog carstva koje je tijekom godina izgradila.

"Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču. A mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija", ispričala je u veljači 2021. Nada Bučević, Anina sestra za Gloriju. Već u svibnju Anini prijatelji potvrdili su šuškanja da je sretan par učinio novi korak - zaruke, što su sada i zapečatili bračnim zavjetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 07:48