ZVIJEZDE PJEVAJU

Ana Radišić: ‘Pitala sam se kud baš ja u ovo jer imam poštovanja prema glazbi. Ali ovo je tek ‘doviđenja‘, ne i ‘zbogom‘‘

‘Drago mi je što sam sudjelovala jer sam se u ovom spektaklu skroz opustila. Imala sam cijelo vrijeme dojam kao da sanjam‘

Ana Radišić i Alen Đuras, Zvijezde pjevaju

 Dario Njavro za HRT

Ovo je bilo stvarno prekrasno iskustvo, pamtit ću ovu svoju pjevačku epizodu cijelog života. Nisam se, naravno, nadala da ćemo moj mentor Alen Đuras i ja ove subote morati napustiti show, ali drago mi je što sam sudjelovala jer sam se u ovom spektaklu skroz opustila. Imala sam cijelo vrijeme dojam kao da sanjam: ja, koja donedavno nisam od srama htjela pjevati pred vlastitim bratom Zvonimirom (koji je glazbenik), sada sam moje omiljene pjesme hrabro i s veseljem pjevala u velikom televizijskom showu uz pratnju stvarno fantastičnog benda - kaže televizijska voditeljica Ana Radišić, koja je u subotu morala napustiti HTV-ov show ‘Zvijezde pjevaju‘.

- Odmah sam svima rekla kako je ovo tek ‘doviđenja‘, ali ne i ‘zbogom‘, jer ja već sljedeće subote stižem na HTV, gdje ću u backstageu navijati za preostale parove - govori Ana koja je nedavno s RTL-a prešla na HRT, gdje će, nagađa se, uskoro postati dio ekipe emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘.

image

Ana Radišić i Alen Đuras

Dario Njavro Za Hrt/

Ana je, inače, cijelog života vezana uz glazbu. Radila je mnoge glazbene emisije, kao djevojčica pjevala je u školskom zboru. Završila je i glazbenu školu, no nakon toga, u zadnjih dvadeset godina nije nigdje pjevala.

- Zborsko pjevanje se ne može usporediti s nastupima pred televizijskim kamerama - priznaje Ana, koja je mnogo razmišljala prije nego li je prihvatila poziv u show.

image

Ana Radišić i Alen Đuras

/Dario Njavro Za Hrt

- Pitala sam se trebam li baš ja sudjelovati u ovom spektaklu, jer imam stvarno veliko poštovanje prema glazbi. No, ipak sam se odlučila suočiti sa svojim strahom, a čim sam krenula s prvim probama shvatila sam da je to prekrasan osjećaj i najbolja odluka. Ovo iskustvo otvorilo mi je puno novih vidika - kaže Ana koja najčešće pjeva dok se vozi u svom automobilu.

- Sad ću tako, u vožnji, za svoj gušt pjevati skladbu ‘Kao mačka‘, meni drage riječke grupe ‘Fit‘, koju smo Alen i ja planirali na sceni izvesti sljedeće subote - kroz smijeh govori Ana, koja će navijati za sve preostale natjecatelje, jer su joj, kaže, svi jednako dragi.

image

Ana Radišić i Alen Đuras

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

A njih u subotu čeka novi zadatak. Jer, kreću dueli. U slijedećoj emisiji, nakon što svi otpjevaju svoje standardne pjesme, krenut će i treći nastup večeri u kojoj će se pripadnici plavog tima glazbeno boriti protiv suparnika u crvenom timu. U crvenoj skupini bit će Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Ivan Pažanin i Zsa Zsa, te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. U plavom timu su Davor Jurkotić i Gina Damjanović, Boris Banović i Ivana Kindl, te Jelena Perčin i Bojan Jambrošić.

- U duelima će parovi iz oba tima pjevati baladu, odnosno pjesmu ‘Dvije zvjezdice‘ koju je pjevala Tajči. Žiri će odlučiti koja će skupina biti bolja, a ta tri para iz tima koji je bolje otpjevao dobit će po jedan bod pa će se time situacija na tablici možda drastično promijeniti, a možda netko tko je trebao ispasti zbog toga, ne ispadne - objasnila je urednica emisije Uršula Tolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:33