‘GRADIMO ZAJEDNO‘

Ana Rucner i novi dečko Marko otkrili planove za budućnost: ‘Lijepo radimo, dobro se slažemo‘

‘Dobro se slažemo u svemu, jedno smo drugom podrška‘, kazala je glazbenica

Ana Rucner i Marko Duvnjak

 /Nera Šimić Cropix

Ana Rucner s partnerom Markom Duvnjakom radi na novom albumu, koji će uskoro izaći, a planiraju i nove zajedničke turneje. "Lijepo radimo i gradimo zajedno", kazala je za In magazin glazbenica.

Zajedno su bili i na Aninoj posljednjoj turneji po Kini pa sada prvo slijedi, otkrili su, putovanje na Jamajku gdje se planiraju odmoriti. U intervjuu su ispričali i da su, prije nego što sto su uplovili u ljubavni odnos, prvo bili prijatelji.

image

Ana Rucner

Luka Gerlanc/

"Zapravo smo svirali puno puta prije nego što smo se uopće počeli družiti i bili smo prijatelji. Dobro se slažemo u svemu, jedno smo drugom podrška", rekla je Rucner. Par smatra da se dobro slažu i u poslovnom svijetu jer, iako ih glazba spaja, često zbog angažmana moraju biti razdvojeni, ali to im ne predstavlja problem jer jedno drugo razumiju.

Podsjetimo, Ana Rucner ranije je bila u braku s glazbenikom Vladom Kalemberom. Bila je to ljubav na prvi pogled - upoznali su se u Splitu gdje su oboje nastupali. Tajno vjenčanje uslijedilo je 2006., a onda su dobili sina Dariana. Ipak, njihov brak nije izdržao, pa su 2014. zatražili sporazumni razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:41