LJUBAV CVATE

Ana Rucner otkrila kako provodi početak nove godine: S dečkom uživa na drugom kraju svijeta

Na svojem je Instagramu pokazala kako provodi dane na drugom kraju svijeta

Ana Rucner u Kini

 Screenshot/instagram/

Hrvatska violončelistica Ana Rucner Kineze je koncertom uvela i u 2024. godinu, a sada je na svojem Instagramu pokazala kako provodi dane na drugom kraju svijeta, gdje toliko često nastupa da Kinu naziva svojim drugim domom.

- Slatki kutak s najboljom kavom u Šangaju - napisala je na Instagramu uz objavu nekoliko fotografija iz Kine, ali i onu sa svojim godinu dana mlađim partnerom Markom Duvnjakom.

Osim što su zajedno još od 2020. godine, kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom, surađuju i poslovno. Naime, zajedno nastupaju, a on svira bubnjeve.

Podsjetimo, Rucner je prije bila u braku s 30 godina starijim glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim dijeli i 17-godišnjeg sina Darijana. Usprkos razvodu, bivši supružnici su ostali u odličnim odnosima.

Nedavno je 40-godišnja Rucner objasnila kako se zahvaljujući karijeri u Kini može "konačno baviti kreativnom umjetnošću".

- Snimanja mojih spotova i promotivnih materijala u Kini i Hrvatskoj imaju samo jednu zajedničku stvar, a to je da se napokon mogu baviti kreativnom umjetnošću. Oni rade sve ostalo i brinu za sve. Tako se jedino i može nešto postići. Timskim radom i podjelom poslova. Umjetnik bi trebao biti umjetnik i baviti se samo time. Meni Kina to omogućava i prvi put u životu mogu biti samo violončelistica i umjetnica - rekla je Rucner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 07:38